Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Aalst
Dreefstraat 32
9320 Erembodegem
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Aalst - 0485 31 37 76

Over ons

Wij zullen ook bijdragen aan de inperking van het coronavirus, daarom is onze showroom vanaf nu gesloten. U kunt ons nog steeds bereiken via telefoon en e-mail. Als ambachtslieden zonder toegang voor het publiek zijn wij vrijgesteld van het verbod op activiteiten, zodat wij alle overeengekomen afspraken en installaties kunnen nakomen.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Erembodegem

Dreefstraat 32
9320 Erembodegem

Plan uw route
Vandaag 13:00 - 17:00
Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Woensdag 13:00 - 17:00
Donderdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Vrijdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Zaterdag 13:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Welkom bij Plameco Spanplafonds Aalst

 

Valentin en zijn team heten u van harte welkom in hun showroom te Erembodegem ( Terjoden).
Ons familiebedrijf is al jaren actief in uw regio met Plameco spanplafonds. Van Aalst tot Geraardsbergen. Van Dilbeek tot Gent. Met Ninove als middelpunt. Tevreden klanten vindt u ook in het zogenaamde Pajottenland. Kijkt u eens op onze website voor meer referenties over onze Plameco spanplafonds.
Ook de bekende Belgische atleet, Cédric Van Branteghem, kiest voor Plameco en het Team van  Valentin omdat zij volgens hem net zo professioneel en gefocust zijn als hij in zijn atletieksport.
 
Plameco spanplafonds, marktleider in 5 Europese landen, is een uniek plafond systeem waardoor u altijd als klant het beste krijgt. Kwaliteit en de stijl die bij uw ruimte past. Of dit nu de living, de keuken, de slaapkamer of de veranda is, u krijgt uw eigen unieke spanplafond. Modern, tijdloos of klassiek of zelfs art-deco stijl, het is allemaal mogelijk.

Plameco staat al meer dan 35 jaar voor kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle en schone plaatsing, vakmensen die geschoold zijn en blijven leren, vernieuwend ( unieke en exclusief voor Plameco, nieuwe LED lampen uit Duitsland). De inbouwhoogte, inclusief uw gewenst verlichting, is ook niet door anderen geëvenaard. Slechts 5 centimeter heeft een Plameco spanplafond nodig. Hierdoor is het meestal mogelijk het nieuwe spanplafond onder uw huidig plafond te plaatsen.

Belgen zijn meestal gek van de ‘koers’. Denk maar aan de muur van Geraardsbergen of de Ronde van Vlaanderen. De Belgische fietsprofessionals zijn gekend in de wereld. Loop eens binnen in de showroom en laat u verrassen hoe Valentin de Fietsgekte in België heeft weergegeven. Zo ziet u de veelzijdigheid van onze Plameco Spanplafonds.
U koopt een Plameco spanplafond bij Valentin omdat u iets moois wilt dat lang meegaat en ook mooi blijft. Tevens omdat u er van op aan kunt dat Plameco altijd blijft bestaan. Maar vooral omdat u Valentin en zijn team kunt vertrouwen.

Vergeet niet dat een nieuw spanplafond uw ruimte een geheel nieuwe ‘look’ geeft. Het plafond is de grootste onbedekt oppervlakte in uw ruimte. Als u hier een naar eigen wensen nieuw Plameco spanplafond laat monteren zullen uw vrienden, kennissen en buren er ook een willen hebben.

Snel tot ziens bij u thuis of in de showroom.
It is always Valentins Day!

Wil je graag alle mogelijkheden van Plameco plafonds ervaren, maar liever niet de deur uit? Geen probleem!

Vanaf nu adviseren wij ook telefonisch en online. Klik boven in het menu op Telefonisch/Online advies voor meer informatie.