Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 6 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Binnenkomen en je verbazen

De deur gaat open, de gast komt binnen en meteen heeft deze een eerste indruk van je woning gekregen. De entree is het visitekaartje van je woning, maar helaas vaak ook het zorgenkindje. De meeste hallen zijn namelijk klein, smal en er is weinig daglicht. En dat terwijl de entree juist een vriendelijke, uitnodigende werking zou moeten hebben. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om de entree vriendelijker en groter te laten ogen voor een positievere eerste indruk óf om bezoekers zelfs te verbazen.

Hoe haal je meer uit de entree?

Met een Plameco plafond is het mogelijk om het meeste uit een hal te halen. Met lichtgekleurde plafonds lijken ruimtes groter en laqué plafonds versterken dit effect door hun glanzende oppervlak. Ook door specifieke verlichting kun je dit optische effect creëren. Slecht licht is het grootste probleem bij entrees zonder daglicht. Plameco biedt de mogelijkheid om verlichting aan te passen aan de grootte, vorm en inrichting van de hal. Op deze manier voorkom je donkere of slecht verlichte hoeken. Voor kleine hallen zijn bijvoorbeeld meerdere, achter elkaar geplaatste spots zeer geschikt, omdat deze de hal langer laten lijken. Individuele lichtbronnen kunnen daarentegen juist de aandacht trekken naar bijvoorbeeld een schilderij of een mooi beeld. 

Omdat dagelijks meerdere malen gebruik wordt gemaakt van een hal, zit men niet te wachten op een grote, ingrijpende verbouwing. Plameco plafonds worden gelukkig bijna altijd in 1 dag geplaatst, zonder hak- en breekwerk! Daardoor kun je dezelfde avond al genieten van een volledig vernieuwd entree, wat het ontvangen van de gasten én thuiskomen iedere keer weer bijzonder aangenaam maakt.