Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 6 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde

De plafondoplossing voor iedere badkamer

De badkamer behoort tot een van de belangrijkste en persoonlijkste ruimtes in een huis. Deze wordt meerdere malen per dag door iedereen uit de familie gebruikt. Niet alleen vanwege het regelmatige gebruik, maar ook vanwege de hoge hygiënische eisen is de inrichting van de badkamer belangrijk. Een Plameco plafond is ideaal voor een ruimte met een hoge luchtvochtigheid.

 

Voordelen

De ruimte tussen het Plameco plafond en het oude plafond vormt een goede isolatielaag. Het plafond is altijd het warmste punt in de ruimte waarmee het de vorming van condenswater voorkomt. Het plafond wordt van boven naar beneden gedicht, zodat er nergens vochtigheid kan ontstaan. En waar geen vocht of kou is, is er ook geen schimmel. Een ander voordeel is de eenvoudige afwasbaarheid van de plafonds in de badkamer. Resten van haarlak of deodorant kunnen probleemloos verwijderd worden. Met een Plameco plafond wordt elke badkamer geupgraded. Zo kunnen we bijvoorbeeld een kleine badkamer groter laten ogen en een grote badkamer knusser laten ogen. 

 

Plafondverlichting

Een individueel aangepast lichtplan zorgt dat het licht in de badkamer wordt afgesteld op de behoeftes van de gebruiker. Je kunt bijvoorbeeld een make-uphoek met helder licht creëren, terwijl het plafond bij het bad wordt uitgerust met sfeerverlichting. Voor wie langer met het idee voor modernisering van de badkamer loopt, heeft Plameco een troep-vrije oplossing. Het plafond wordt binnen 1 dag geplaatst en je kunt de volgende dag al beginnen met een verfrissende douche in de nieuw badkamer!