Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 6 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde

De inrichting van de woonkamer veranderen

Er zijn verschillende redenen om de inrichting van de woonkamer te veranderen. Woonbehoeften kunnen veranderen of je bent uitgekeken op de woonkamer die al jaren hetzelfde is ingericht. Maar het kan ook zo zijn dat je de inrichting graag aanpast aan het seizoen, bijvoorbeeld veranderingen in accessoires.

 

Inrichting woonkamer veranderen

Je kunt de woonkamer al veranderen door alleen de meubels te verplaatsen. Hierbij kunnen seizoenen een rol spelen. Hoe dan? We geven je wat voorbeelden.

 

Meubels verplaatsen

De herfst en de winter zijn seizoenen van regen, wind, kou en soms zelfs sneeuw. Gedurende deze seizoenen zijn we over het algemeen meer binnen te vinden; bij elkaar, bij de houtkachel en bij de televisie. De inrichting van de woonkamer kan eenvoudig op deze behoefte worden afgestemd. Je kunt bijvoorbeeld een bank of fauteuil dichter bij elkaar zetten of richting de open haard plaatsen. 

In de lente en de zomer kunnen de meubels weer opnieuw verplaatst worden. Dit zijn seizoenen dat veel mensen buiten hun tijd doorbrengen. In de tuin, op het balkon, een hapje eten op het terras en gezellig samenzijn. Het meubilair in huis kan dan bijvoorbeeld meer gericht worden op het uitzicht naar buiten.

 

Kleuren in de woonkamer

Het kleurgebruik kan worden aangepast met accessoires die een fris en vrolijk accent aan de inrichting geven (de zomer of lente) of aan accessoires met donkere kleuren (de winter en herfst). Denk bijvoorbeeld aan de kussens in de bank, verschillende vazen en de kleur van de kaarsen. Door deze aanpassingen krijgt de ruimte al een hele andere sfeer!

 

Een nieuw plafond

Een spanplafond is een nieuw plafond dat onder het oude plafond wordt geplaatst. Het is gemaakt van een hoogwaardig kunststof dat jaren meegaat. Het plafond wordt vaak in één dag geplaatst, waardoor je dus in één dag de hele sfeer van je woonkamer kunt veranderen. Een strak, fris plafond zorgt voor een nieuwe uitstraling waar je weer jaren mee vooruit kunt. 

 

Verlichting in de woonkamer

Als er nagedacht wordt over een nieuw plafond, kun je ook meteen nadenken over de verlichting in de woonkamer. Er zijn verschillende soorten plafondverlichting die in een Plameco plafond kunnen worden ingebouwd. Met een persoonlijk lichtplan kun je ook op iedere plek in het plafond verlichting laten plaatsen.