Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 6 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde

De oplossing voor schuine daken

Zolders werden lange tijd alleen gebruikt als opslagruimte. Door de zolder bij de inrichting de betrekken, kan waardevolle woon- of werkruimte gecreëerd worden. Maar zelfs als zolders al praktisch en gezellig zijn, horen ze standaard tot de probleemgebieden bij het inrichten. Met het aanbrengen van een Plameco plafond, worden meerdere problemen op zolder opgelost!

 

Verschillende vormgevingsmogelijkheden

Plameco plafonds worden altijd op maat gemaakt. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor ruimtes met moeilijke afmetingen en worden de kabels, buizen etc. mooi weggewerkt. De keuze in soorten Plameco plafonds is zo goed als grenzeloos. 

Zoals vaak bij het inrichten van een ruimte: valt of staat het succes bij de keuze van de kleuren. Om schuine daken minder beperkend te laten lijken, kun je het best kiezen voor lichtgekleurde plafonds die de ruimte optisch groter maken. Maar ook het tegenovergestelde kan voordelen hebben. Donkere kleuren benadrukken dan wel het schuine gedeelte, maar creëren wel het gevoel van geborgenheid. Bij spitse daken kunnen beide dakhelften door middel van een dubbel randloos profiel optisch tot een groot vlak gemaakt worden. 

 

Individuele lichtoplossingen 

De juiste verlichting kiezen voor een ruimte met schuine daken is zo simpel nog niet. Met een Plameco plafond kun je het licht laten plaatsen waar het hoort. Om optisch diepte te creëren, kun je het beste met twee verlichtingniveaus werken. Terwijl één lichtbron de gehele ruimte verlicht, kunnen extra spots specifieke plekken goed verlichten.

Praktisch en onderhoudsvriendelijk

Hoe hoger het dak in een ruimte, des te groter de kans dat het vuil wordt. De hoogwaardige materialen van Plameco zijn antistatisch, vochtbestendig en afwasbaar. Ze zijn dus ideaal voor schuine daken, die dankzij een Plameco plafond nooit meer gewit hoeven te worden.