Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 6 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Een akoestisch plafond voor een betere geluidsbeleving

De akoestiek in een ruimte is voor de gezelligheid van even groot belang als de inrichting of verlichting. In nieuwbouwwoningen werkt men tegenwoordig met grote, open ruimtes met veel glas en vloeren van parket. Maar wat er mooi uitziet, hoeft niet goed te zijn voor de geluidsbeleving. 

Harde oppervlakken verslechteren de akoestiek in grote mate. Het geluid wordt niet meer geabsorbeerd en galmt na door de ruimte. Dat valt niet alleen op in grote kantoorruimtes of restaurants, maar ook in de woonkamer thuis. Het komt de gezelligheid niet ten goede wanneer men elkaar niet kan verstaan door galmende geluiden. Maar ook als je thuis van je geluidsinstallatie wilt genieten, is een slechte akoestiek erg vervelend.

Een akoestisch plafond

De meest eenvoudige en effectieve manier om de geluidsbeleving te verbeteren, is met een akoestisch Plameco plafond. Dankzij het hoogwaardige geluidsabsorberende materiaal die, in de niet zichtbare onderconstructie van het plafond wordt verwerkt, wordt het galmen enorm beperkt en de akoestiek verbetert. Zonder dat je het in de gaten hebt, is dit erg bepalend of je je prettig voelt in een bepaalde ruimte. 

Een akoestisch plafond bevordert het geluid in een ruimte en zorgt ervoor dat je aangenaam kunt communiceren. Dit allemaal omdat het stemgeluid gedempt wordt en aandacht luisteren weer mogelijk is. Bovendien kan zelfs in een minimaal ingerichte ruimte, weer van de muziek genoten worden.