Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 6 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Goed slapen onder je droomplafond

Doordat we in onze slaapkamer de meeste tijd doorbrengen, is het slaapkamerplafond waarschijnlijk het plafond dat je het vaakst ziet. Plafonds van Plameco bieden eindeloze mogelijkheden om de kamer waarin we tot rust komen helemaal eigen te maken.

 

Gezondheid

Een goede slaap is doorslaggevend voor de gezondheid en welzijn, daarom is de kwaliteit van materialen erg belangrijk in de slaapkamer. Vooral voor mensen met allergieën of astma. De antistatische Plameco plafonds zijn uitstekend voor het verkleinen van stofvorming in de slaapkamer. 

De luchtlaag tussen het oude en nieuwe plafond isoleert en zorgt ervoor dat het plafond niet afkoelt. Daardoor hebben temperatuursveranderingen een kleiner effect op de temperatuur in de slaapkamer. En hoe kleiner het verschil in temperatuur is in de slaapkamer en hal, hoe langzamer de lucht in de slaapkamer circuleert. Hoe langzamer de luchtmassa circuleert, hoe minder stof er in de ruimte vrijkomt. En hoe minder stof, hoe beter de slaapkwaliteit is voor mensen met een allergie. 

Vanzelfsprekend zijn alle Plameco plafonds gemaakt van hoogwaardig kunststof die vrij zijn van gezondheidsschadende stoffen, zware metalen of weekmakers. Dus we wensen je een goede nacht!