Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 6 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Kinderdromen verwezelijken

Een kinderkamer is meer dan zomaar een kamer. Hier wordt gespeeld, geleerd, geknuffeld, gemokt en geslapen. Het is voor kinderen belangrijk hun eigen "Rijk" te hebben, waar ze zich vrij kunnen bewegen, waar hun creativiteit ontwikkeld wordt en waar ze na een opwindende dag de nodige rust vinden. En net als volwassenen, willen ook kinderen inspraak hebben bij de vormgeving van hun eigen kamer. Maar wat zijn de Plameco mogelijkheden voor een kinderkamer?

 

Fotoplafond

Een Plameco fotoplafond is een uniek plafond. Dit kan bijvoorbeeld met de lievelingsfoto of van de favoriete stripheld van je kind. Of denk aan een voetbalveld als plafond of aan een prinsessenhemel als plafond. Je zult geen andere kamer vinden met een uniek plafond zoals in deze kinderkamer. 

Kamer scheiden

Het is ook mogelijk, wanneer kinderen een kamer delen, twee specifieke delen door verschillende kleuren of motieven te maken. De delen van de kamer worden dan optisch van elkaar gescheiden. Mocht de smaak van de kinderen in de loop van de tijd veranderen, is het (zonder veel moeite) mogelijk de uitstraling van het plafond aan de passen. De onderconstructie blijft immers onaangetast en alleen het nieuwe plafond dient in deze constructie gespannen te worden. 

 

Plafondverlichting

Een kinderkamer is mogelijk de meest multifunctionele ruimte in een woning. Hier wordt niet alleen gespeeld of geslapen, maar ook het huiswerk of mooie kunstwerken gemaakt. Met de individuele verlichtingsconcepten van Plameco kunnen verschillende plekken het juiste licht krijgen. Zo kan het slaapgedeelte bijvoorbeeld met warm, gedimd licht voorzien worden, waardoor 's avonds een fijne sfeer ontstaat. Het gedeelte waar gelezen of gespeeld wordt, kan bijvoorbeeld juist helder verlicht worden, zodat kinderen zich beter kunnen concentreren. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een Plameco plafond in de kinderkamer? Neem contact op met het dichtstbijzijnde Plameco bedrijf en onze adviseur helpt je graag!