Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 6 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Plafonddecoratie op kantoor: 4 impressies

Waar kijken we als eerste naar wanneer we een ruimte karakter gaan geven? Inderdaad, naar de muren en de vloer. Thuis, maar ook op kantoor wordt daar goed over nagedacht en zorgen we daarna pas dat het plafond erbij past. Eigenlijk zonde, want ook het plafond is net zo goed bepalend voor de sfeer en uitstraling van de ruimte. 

 

Bepaal de uitstraling met plafondversiering

De meeste bedrijven willen op kantoor graag een professionele uitstraling die past bij de identiteit van het bedrijf en haar medewerkers. Een verzekeringskantoor heeft bijvoorbeeld een zakelijkere uitstraling dan bij een hip marketingbureau. Belangrijk is dat er een sfeer gecreëerd wordt waar je medewerkers elke dag vol energie komen werken. 

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor plafonddecoratie zo goed als eindeloos. De makkelijkste manier is door te variëren met kleur. Speel met verschillende gekleurde blokken om ruimtes visueel af te bakenen. Voor een klassieke uitstraling kun je sierlijsten en ornamenten gebruiken. Ook de juiste verlichting kan veel doen voor een ruimte. Zeker op een kantoor waar medewerkers het grootste deel van hun tijd doorbrengen. 

 

Voorbeelden plafonddecoratie op kantoor

Om een beeld te geven van de mogelijkheden van een Plameco plafond op kantoor, geven we hier 4 voorbeelden: 

Het klassieke plafond

Een klassiek plafond past uitstekend bij organisaties die klasse uit willen stralen en een gevoel van luxe willen creëren bij medewerkers en klanten. Dit plafond met ivoorprint én klassieke lijsten zorgt voor een klassieke uitstraling. 

 

Het moderne plafond

Een schilderij als plafond, je ziet het vaak alleen in een kerk of basiliek, maar het kan ook gewoon op kantoor! Bijvoorbeeld met dit schilderij van Mondriaan. Een leuk idee wanneer je op zoek bent naar een moderne, hippe uitstraling van kantoor.  Het is een inspirerend plafond, dus ideaal voor de creatieve afdelingen. 

 

Het zwarte plafond

Een zwart plafond is niet iets waar je snel over nadenkt. Maar veel mensen beseffen niet dat een zwart plafond prachtig kan zijn in een ruimte. Een zwart plafond is zeker geschikt voor een zakelijke ruimte. Het maakt een ruimte kleiner en knusser, maar heeft ook een moderne, strakke uitstraling. Verlichting heeft een mooi effect in combinatie met een zwart plafond.

 

Een fotoplafond

Een fotoplafond kan een unieke, persoonlijke uitstraling geven aan een ruimte. Vooral voor een bedrijf kan dit een leuke optie zijn. Je kunt bijvoorbeeld het logo op het plafond laten plaatsen, maar ook kiezen voor een afbeelding dat iets over het bedrijf zegt. Hieronder zie je een afbeelding van een tenniskantine, met een mooie tennisafbeelding op het plafond. Het maakt de ruimte meteen veelzeggend.