Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 6 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Plafonds met verbazingwekkende effecten

Vloeren, wanden en plafonds zijn de drie pilaren die de sfeer in huis wezenlijk bepalen. Wie zijn wanden al een keer opnieuw geschilderd heeft of een oude vloerbedekking vervangen heeft, weet welke enorme invloed dit heeft op de ruimte. Deze verandering doet meer aan de sfeer dan nieuwe meubels, gordijnen of woonaccessoires. Met een speciaal ontworpen plafond kun je ook verbazingwekkende effecten creëren. 

In iedere ruimte, of het nu de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken is, kan het plafond het verschil maken. Het kan kleine ruimtes groter laten lijken en grote ruimtes een knussere uitstraling geven. Plameco kent het belang ervan als geen ander en is al meer dan 35 jaar vol toewijding bezig met het vervaardigen van flexibele plafonds.

Mat of glanzend, met sierlijsten of een randloos plafond, de Plameco plafonds zijn voor in iedere smaak samen te stellen. Plameco professionals monteren de plafonds in een korte tijd, zonder hak- en breekwerk. Het Plameco plafond wordt onder het huidige plafond geplaatst, waardoor schrootjes- of afbladderende plafonds niet meer zichtbaar zijn. Het is voldoende om de meubels af te dekken met een doek of kleed; de kamer uitruimen is hierbij niet nodig. In een handomdraai verandert de ruimte in een sfeervolle plek.