Beter slapen onder een droomplafond van Plameco

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Beter slapen onder een droomplafond van Plameco

Doordat we in onze slaapkamer de meeste tijd in bed doorbrengen is het slaapkamerplafond waarschijnlijk het plafond dat je het meeste in huis of appartement gezien hebt. Droomplafonds van Plameco bieden eindeloze manieren om de kamer waarin we relaxen en bij tanken van een zware dag een mooi uitzicht naar boven te creëren.

Plafond mogelijkheden
Hoe is het bijvoorbeeld om onder een bedrukt Plameco-plafond met open lucht of met uitzicht op het heelal te slapen? Of onder een eigen sterrenhemel met Swarovski-kristallen op een donkerblauw plafond. Hier staan alle mogelijk bedenkbare ontwerpmogelijkheden open.

Gezondheid
Hoewel een goede slaap doorslaggeven voor de gezondheid en welzijn is, is juist in de slaapkamer de kwaliteit van gebruikte materialen van grote betekenis, vooral voor mensen met allergieën of astma. De antistatische Plameco plafonds zijn uitstekend voor het verkleinen van stofvorming in de slaapkamer. De luchtlaag tussen het oude en nieuwe plafond isoleert en zorgt ervoor dat het plafond niet afkoelt. Daardoor hebben temperatuursveranderingen een kleiner effect op de temperatuur in de kamer. En hoe geringer het verschil in temperatuur is de slaapkamer en hal is, des te langzamer circuleert de lucht in de slaapkamer. Hoe langzamer de luchtmassa circuleert hoe minder stof er in de ruimte komt. Logischerwijs, hoe minder stof in de ruimte rond dwarrelt, hoe beter de slaapkwaliteit is voor mensen met een allergie. Vanzelfsprekend zijn alle Plameco-plafonds gemaakt van een hoogwaardig kunststof die vrij zijn van gezondheidschadende stoffen, zware metalen of weekmakers. Welnu, goede nacht!


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"