Een warm thuis geeft de herfst blues geen kans

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Een warm thuis geeft de herfst blues geen kans

En inmiddels is het weer zover, de zomer is voorbij en de dagen worden korter, kouder en donkerder. En ofschoon ook de herfst zijn charmes heeft, hebben de korte, donkere en vaak natte dagen vaak toch een behoorlijke invloed op ons gemoed. Des te belangrijker is het daarom om je echt lekker te voelen thuis, wanneer het weer bar en boos is. Terwijl kaarsen, warme kleding en herfstaccessoires weer tevoorschijn worden gehaald, loont het ook eens kritisch naar je eigen woning te kijken.

 

Past de inrichting nog bij je wensen of is het inmiddels al behoorlijk gedateerd?

Wat 25 jaar geleden modern was, is dat tegenwoordig meestal niet meer – zoals bijvoorbeeld schrootjesplafonds. Die werden in de jaren 90 vaak uit praktische overwegingen ingebouwd, maar zijn in de loop der tijd zo verkleurd dat ze lelijk geworden zijn en ook qua uitstraling niet meer bij de rest van de modernere inrichting passen. Bovendien laat een donker schrootjesplafond een ruimte niet alleen kleiner lijken, maar heeft het ook een negatieve invloed op je gemoed. Helder, open en licht zijn begrippen die passen bij modern wonen, vooral tijdens de donkere jaargetijden. De meeste mensen zouden de schrootjes er het liefste uitbreken, maar zien erg op tegen de rompslomp en de troep die erbij komt kijken.

 

De oplossing voor elk plafond

Plameco spanplafonds maken deze stap overbodig! Het schrootjesplafond kan gewoon blijven hangen, maar wordt door het moderne Plameco plafond uit het zicht onttrokken.  

Het betreft hier namelijk flexibele spanplafonds die direct onder bestaande plafonds gemonteerd worden. Door de zeer geringe inbouwdiepte van normaal gesproken maximaal 5 centimeter, is het verlies aan plafondhoogte nauwelijks merkbaar.

 

Plafond mogelijkheden

Een Plameco spanplafond kan natuurlijk niet alleen een verouderd of lelijk plafond maskeren, maar ook leidingen of kabels verbergen. Gecombineerd met de moderne verlichtingsconcepten van Plameco, creëert het nieuwe plafond een helder, licht en vriendelijk thuis.

Hierdoor zullen de donkere en regenachtige najaar dagen uw humeur zeker niet meer kunnen bederven.


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"