Kinderdromen verwerkelijken

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Kinderdromen verwerkelijken

Een kinderkamer is veel meer dan zomaar een kamer. Hier wordt gespeeld, geleerd, geknuffeld, gemokt en geslapen. Het is voor kinderen belangrijk hun eigen “Rijk” te hebben, waar ze zich vrij kunnen bewegen, waar hun creativiteit tot ontwikkeling kan komen en waar ze na een opwindende dag de nodige rust vinden. En net als volwassenen, willen ook kinderen inspraak hebben bij de vormgeving van hun eigen kamer. Plameco plafonds bieden, ook voor kinderkamers, een eenvoudige, solide en functionele oplossing met haast onbegrensde mogelijkheden. Er is keuze uit zo’n 100 verschillende kleuren in mat, glanzend of met “marmer” motief. En omdat kinderen vaak houden van bonte kleuren, is ook een combinatie van verschillende gekleurde plafonddelen mogelijk.

Foto plafonds

Nog individueler is een foto-bedrukt Plameco plafond, bijvoorbeeld met de lievelingsfoto of afbeelding van de favoriete stripheld van uw kind. Of denk aan een voetbalveld als plafond voor jongens of een prinsessenhemel als plafond voor meisjes, kinderen kunnen eindeloos veel ideeën hebben. Speciaal wanneer kinderen een kamer delen, kunnen de twee specifieke delen door verschillende kleuren of motieven ook optisch van elkaar gescheiden worden. Mocht de smaak van de opgroeiende kinderen in de loop van de tijd veranderen, is het zonder veel moeite mogelijk de uitstraling van het plafond aan te passen. De onderconstructie blijft immers onaangetast en alleen het nieuwe plafond dient in deze constructie gespannen te worden.

Plafond verlichting

Een kinderkamer is mogelijk de meest multifunctionele ruimte in een woning. Hier wordt niet alleen gespeeld en geslapen, maar ook het huiswerk of mooie kunstwerken gemaakt. Met de individuele verlichtingsconcepten van Plameco kunnen verschillende plekken het juiste licht krijgen. Zo kan het slaapgedeelte met bijvoorbeeld warm, gedimd licht voorzien worden, waardoor ’s-avonds een behaaglijke sfeer ontstaat. Het gedeelte waar gelezen of gespeeld wordt, kan bijvoorbeeld juist helder verlicht worden, zodat kinderen zich beter kunnen concentreren.

Het Plameco concept

Plameco plafonds zijn stabiel en zeer onderhoudsvriendelijk. Wanneer tijdens het spelen een keer een bal of iets anders tegen het plafond komt, zal deze daardoor geen schade oplopen en is het plafond indien nodig met een zachte, vochtige doek eenvoudig te reinigen. Natuurlijk is een Plameco plafond ook veilig, omdat het hoogwaardige plafondmateriaal vrij is van schadelijke stoffen of zware metalen en voldoet aan de Brandnorm B1. Met een Plameco plafond wordt het functioneel en creatief inrichten van een kinderkamer letterlijk kinderspel! 


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"