Lente! Het plafond schoonmaken of …?

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Lente! Het plafond schoonmaken of …?

Het is lente! De tuindeuren kunnen weer open om heerlijk frisse lucht binnen te laten. Na een knusse winterperiode worden alle meubels van hun plek gehaald om eens flink met de poetsdoek door het huis te gaan. De grote schoonmaak gaat van start. De vloer krijgt een grote beurt, alle kasten worden van binnen en buiten van stof ontdaan en de gordijnen gaan in de was. En dan kijkt u omhoog … oh jee, het is echt tijd voor het plafond.

Alweer het plafond schoonmaken en schilderen …

De voorjaarszon laat het duidelijk zien; het plafond in de woonkamer is aardig verkleurd. Het stukwerk begint te scheuren en lijkt op sommige plekken vies te zijn. Het is de hoogste tijd om deze klus bij de schoonmaak aan te pakken. Alweer …

Afhankelijk van het soort plafond dat u heeft, zijn er verschillende mogelijkheden. Schrootjes kunnen afgepoetst worden en opnieuw worden geschilderd. Een gestuukt plafond kan worden bijgewerkt en opnieuw worden geschilderd. Het nadeel blijft echter dat dit over twee jaar bij de grote schoonmaak weer kan worden gedaan.

Plafond schoonmaken

… of een nieuw plafond laten spannen!

Er is nog een andere mogelijkheid om het plafond weer heerlijk fris te krijgen, namelijk: een nieuw plafond laten spannen onder uw oude plafond: een spanplafond. En dat spanplafond heeft verschillende grote voordelen.

Voordelen Plameco spanplafond

Het spanplafond van Plameco gaat heel lang mee, zonder dat u daar verder nog aandacht aan hoeft te besteden. Dus de komende lentes en grote schoonmaakbeurten hoeft er niets aan het plafond te gebeuren. Het is gemaakt van een zeer hoogwaardige kwaliteit kunststof dat al die tijd kleurvast blijft. Daarnaast is het Plameco spanplafond blijvend strak; u heeft dus geen last van losse, afgebladderde stukjes of lelijke scheuren.

Mocht er in de loop der tijd onverhoopt een vlek op komen, dan is die eenvoudig met een vochtige doek van het spanplafond te verwijderen. Het spanplafond is dus echt vrij van onderhoud. U hoeft zich de komende grote schoonmaakbeurten dus alleen te richten op de rest van het huis. De grote schoonmaak wordt in één keer leuk!

De spanplafonds van Plameco hebben nog meer voordelen. Zo kunnen deze plafonds de akoestiek in de ruimte verbeteren. Dat is bijvoorbeeld fijn als u last heeft van galm in uw huis. En wanneer u toch nadenkt over het laten plaatsen van Plameco spanplafond, weet dan dat Plameco ook kan adviseren over verlichting (die u direct kunt laten inbouwen), over kleurgebruik en sfeervolle hoogteverschillen. Plameco is de allround plafondspecialist met verstand van interieur.

Spanplafond schoonmaken

Nieuw plafond in één dag

Een nieuw spanplafond is in één dag gespannen. Hoe werkt dat dan?

Als u dan toch gaat beginnen aan de grote schoonmaak, dan maakt het spanplafond van Plameco uw woonruimte helemaal af. U hoeft geen grote spullen of meubilair uit de ruimte te verwijderen. De specialisten van Plameco starten in de ochtend en nog dezelfde avond is uw hele plafond vernieuwd. Dit nieuwe plafond wordt over het oude plafond gespannen, u heeft dus geen last van sloopafval of stof. En nadat de monteurs zijn vertrokken, zet u de accessoires weer terug en geniet u direct van uw schone plafond. Een heerlijk begin van de lente dus. Deuren open en genieten!

Lenteschoonmaak plafond


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"