Plafonds met Verbazingwekkende effecten

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Plafonds met Verbazingwekkende effecten

Nieuwe plafonds geven ruimten een geheel ander gezicht.

Vloeren, wanden en plafonds zijn de drie pilaren, die de sfeer in huis wezenlijk bepalen. Wie zijn wanden al een keer opnieuw behangen, geschilderd of een oude vloerbedekking vervangen heeft weet welke enorme invloed dergelijke veranderingen hebben op de betreffende ruimte. Deze is groter dan de aanschaf van nieuwe meubels, gordijnen of eventuele woonaccessoires kan doen. Ook met speciaal ontworpen plafonds kunt u dergelijke verbazingwekkende effecten bewerkstelligen. Middels de met zorg uitgekozen plafonds, creëert u in ruimten een bijzondere sfeer.

In iedere ruimte, of het nu de woonkamer, slaapkamer, badkamer, eetkamer, keuken of hal is, het plafond kan het verschil maken. Het kan kleine ruimten groter laten lijken en grote ruimten harmonieuzer – en bepaald daardoor of de ruimte tussen de vier muren gezellig is of niet. Plameco kent het belang ervan als geen ander en is al meer dan 30 jaar vol toewijding bezig met de vervaardiging van flexibele plafonds. Mat of elegant glanzend, met sierlijsten en geïntegreerde verlichting of terughoudend, zonder extra’s; Plameco heeft het. De spanplafonds zijn in talrijke uitvoeringen, kleuren, patronen en motieven verkrijgbaar, zodat er gegarandeerd voor ieders smaak een variant te samen te stellen is. Professionals monteren de plafonds in korte tijd en zonder het gevreesde hak- en breekwerk. Dit omdat het bestaande plafond niet aangeraakt wordt. In plaats daarvan worden onder de bestaande plafonds gemonteerd, waardoor schrootjes- of afbladderende plafonds eenvoudig „bedekt“ worden. Daardoor is het voldoende om de meubels af te dekken met een doek of kleed; de kamer uitruimen is dus niet nodig en lawaai zult u ook nauwelijks last hebben.

In een handomdraai verandert een ruimte die nodig gerenoveerd moet worden in een gezellig vertrek. Indien gewenst is het mogelijk om in Plameco plafonds spots te integreren, die de verlichting in een ruimte optimaliseren. Deze installatie vergt geen grote extra werkzaamheden, want de bekabeling kan eenvoudig achter het nieuwe plafond weggewerkt worden.


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"