Plameco plafonds voor gezelligheid zonder omkijken

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Plameco plafonds voor gezelligheid zonder omkijken

Gezelligheid in huis 

Wanneer het buiten koud en nat is, verlangen we naar meer warmte en behaaglijkheid. We brengen dan veel tijd in huis door en juist daarom willen we het er tijdens de koude jaargetijden warm en gezellig hebben. Voor veel mensen hoort een haard bij deze gezelligheid.

Een open haard of kachel, waar men bij gaat zitten om te kijken naar de vlammen en te luisteren naar het knetteren van het hout, fascineert mensen al sinds de oudheid. Helaas gaat het plezier van een open haard vaak gepaard met het vuil worden van het plafond, omdat roet- en stofdeeltjes er zich in de loop der tijd verzameld hebben. Er zit dan meestal niets anders op dan het plafond opnieuw te witten. Plameco biedt echter plafonds waarbij witten tot het verleden behoort, zelfs in ruimten met een open haard. De antistatische oppervlakten zijn makkelijk te reinigen en ook roetdeeltjes kunnen met een vochtige doek eenvoudig verwijderd worden. Daardoor bespaard men met een Plameco plafond niet alleen veel tijd, maar heeft men tevens plafonds die voldoen aan brandveiligheid klasse B1.  

Spanplafond en gashaard in woonkamer

Plameco plafonds zijn ongevoelig voor temperatuurwisselingen of hitte. Met de in het flexibele plafond geïntegreerde lichtelementen, passend bij het warme licht van een open haard, kan een fantastische sfeer in huis gecreëerd worden waar men vele jaren van kan genieten. 

Open haard en spanplafond in woonkamer


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"