slaapkamer-met-sterrenhemel-inspiratie

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Slaapkamer met sterrenhemel plafond? Vind hier uw inspiratie!

Wat is er lekkerder dan slapen onder de sterren? Precies, niets! Een sterrenhemel plafond geeft u de ultieme belevenis van slapen in de buitenlucht. Daarnaast is in slaap komen ook geen probleem meer met een sterren plafond, aangezien u oneindig sterren kunt tellen. Vind hier uw inspiratie voor uw eigen sterrenhemel plafond van Plameco!

Sterrenhemel vanuit de bergen

Waan u op een echte hike met deze foto van de sterrenhemel vanuit de bergen. Een aanrader voor de echte avonturiers. Beleef de nacht alsof u met een slaapzak tussen de bergen en de wilde dieren ligt. Een verlicht fotoplafond zou deze sterrenhemel een extra dimensie geven!

Slaap alsof u tussen de wilde dieren ligt!

Slapen onder het noorderlicht

Een prachtige sterrenhemel én ook nog eens elke nacht genieten van het noorderlicht. In het echt is het noorderlicht moeilijk waar te nemen, maar met uw eigen noorderlicht sterrenhemel plafond kunt u er elke dag naar kijken. Het groene licht geeft uw slaapkamer een mystieke uitstraling.

Slapen onder het noorderlicht? In uw eigen kamer kan dat elke dag!

The full experience; van de muur naar het plafond

Het is bij ons natuurlijk ook mogelijk om het sterrenhemel plafond te laten beginnen op de muur. Deze volledige ervaring zorgt ervoor dat uw slaapkamer een geheel wordt. De onderstaande foto leent zich perfect voor een sterrenhemel op zowel het plafond als de muur. Door de bergen op de muur te laten beginnen loopt u als het ware naar de top van de berg om daar de sterrenhemel 360 graden te kunnen zien. Ook hier zou een led sterrenhemel een extra impuls kunnen geven aan de foto.

Laat de bergen op de muur beginnen en eindig de sterrenhemel op het plafond!

Nederland op zijn mooist!

Krijgt u geen genoeg van al het moois wat ons eigen land te bieden heeft? Dan is deze foto echt iets voor u. Kom helemaal tot rust in de Nederlandse weilanden en val als een roos in slaap tijdens het tellen van de sterren. Heeft u niets met weilanden, maar wilt u wel graag een Nederlandse tint geven aan uw sterrenhemel plafond? Kies dan voor een sterrenhemel met molens of voor een foto met uw favoriete Nederlandse kenmerk!

Vanuit de polder genieten van de lichtgevende sterren

Uw eigen sterrenbeeld

Dit sterrenbeeld plafond zou helemaal afgemaakt worden door toevoeging van licht achter de foto. Uw sterrenbeeld komt door toedoen van de LED-verlichting prachtig naar voren en komt als het ware uit de afbeelding.

Bekijk elke nacht uw eigen sterrenbeeld vanuit uw bed

Kamperen met vallende sterren

De meest romantische setting die een mens zich kan wensen; samen in een tentje op zoek naar vallende sterren. Helaas is het maar weinig mensen gegund om dit in het echt mee te maken. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Geniet elke dag van uw plafond met sterrenhemel en laat de sterren in uw kamer stralen!

In uw kamer vanuit een tentje genieten van de sterrenhemel?

Eigen foto onder de sterrenhemel

Het is ook mogelijk om een eigen foto te kiezen. Heeft u bijvoorbeeld een mooie foto onder een sterrenhemel met uw familie of vrienden? Dan kunnen wij dit uiteraard ook plaatsen.

Het is ook mogelijk om een eigen foto te kiezen voor op uw plafond of muur!

Creëer uw eigen sterrenhemel

Het is ook mogelijk om zonder een afbeelding een sterrenhemel in uw kamer te creëren. Kies simpelweg voor een zwart plafond met stersports. De ingebouwde spots zullen ervoor zorgen dat uw sterrenhemel een echte eyecatcher wordt. Kies zelf waar en hoeveel sterren u in uw droomplafond wenst!

Een sterrenhemel plafond van Plameco

Heeft u genoeg inspiratie opgedaan voor uw eigen sterrenhemel plafond of heeft u een vraag over onze fotoplafonds? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met informatie en ideeën.


Badkamer plafond

Woonkamer plafond

Keukenplafond

Spanplafond ideeen badkamer
 
Spanplafond in de woonkamer
 
Spanplafond inspiratie keuken
 


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"