Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Wat kost een spanplafond?

Elk Plameco plafond is uniek

De kosten van een Plameco spanplafond zijn niet standaard en hebben daarom geen vaste prijs per vierkante meter. De kosten zijn afhankelijk van veel verschillende factoren en van de opties waar jij voor kiest.

Op maat

  • Ruimte: het eerste punt dat de kosten beïnvloedt, is uiteraard de grootte van de ruimte (in m²) waar het plafond geïnstalleerd wordt. Daarbij maakt het ook uit hoeveel hoeken er zijn. Als het plafond in een ruimte komt met veel hoeken, is de montage ingewikkelder dan in een eenvoudige rechthoekige kamer. We monteren altijd op maat.
  • Materiaal: ook van belang zijn de wensen en eisen die jij aan je nieuwe plafond stelt. Daar hoort bijvoorbeeld de keuze voor de verschillende designs bij, van mat tot hoogglans, van een effen kleur tot gemarmerd, van bedrukt tot doorzichtig.
  • Afwerking: daarnaast speelt de keuze voor de sierlijst, die ter afsluiting aan het plafond wordt aangebracht, een rol. Ga je voor een klassieke lijst of een moderne strakke plint?

Veelzijdig

  • Ruime keuze in ontwerpen: je kunt voor je Plameco plafond kiezen uit meer dan 140 kleurvariaties. Of wil je van je plafond een echte highlight maken en kies je voor een persoonlijke print met een foto of een ander motief?
  • Lichtconcept: samen met jou ontwerpt de Plameco adviseur een professioneel lichtplan, waarbij je de keus hebt uit veel opties zoals dimbare ledverlichting, daglicht, biodynamisch licht, lichtplafonds, lichtmodules, inbouwspotjes, verlichting met wisselende kleuren en verschillende manieren om het licht te plaatsen en te bedienen.
  • Akoestische oplossing: je kunt kiezen voor de integratie van hoogwaardig akoestisch materiaal in je Plameco plafond, waardoor de akoestiek in de ruimte aanzienlijk verbetert.
  • Andere opties: er is nog veel meer mogelijk. Aansturing van het licht door spraak, geïntegreerde luidsprekers en airco- en klimaatbeheersingssystemen, om maar wat te noemen.

Hoe gaat het verder?

Als je dit allemaal hebt gelezen, kun je vast wel begrijpen dat we de exacte prijsopgave van jouw nieuwe spanplafond pas kunnen geven na een persoonlijk adviesgesprek bij jou thuis of in het bedrjf waar het nieuwe plafond moet worden geplaatst. Een gekwalificeerde adviseur komt graag bij je langs, thuis of in de bedrijfsruimte, om samen alle mogelijkheden te bespreken en een exacte kostenberekening op te stellen. We nemen dan veel voorbeelden en proefmateriaal mee, zodat jij de beste keuze kunt maken. Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend, dus je bent tot helemaal niets verplicht.

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure