Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

FAQ

Ik wil meer weten over spanplafonds; waar kan ik terecht?

Als je meer wilt weten over spanplafond, kun je eenvoudig ons contactformulier invullen. Een Plameco specialist zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je uitgebreid te informeren en je vragen te beantwoorden. 

Hoe vind ik de dichtstbijzijnde Plameco dealer?

Via de optie "Dealer search" kun je op basis van je postcode de dichtsbijzijnde Plameco dealer vinden.

Hoeveel Plameco vakbedrijven zijn er?

Op dit moment telt Plameco ruim 180 vakbedrijven, verspreid over Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg.

Zijn Plameco spanplafonds duurzaam?

Naast dat onze spanplafonds een lange levensduur hebben, zijn ze ook herbruikbaar en recyclebaar. Dit maakt een Plameco spanplafond tot een duurzame keuze.

Wat is de levensduur van een Plameco spanplafond?

Onze spanplafonds zijn gemaakt van een elastische, hoogwaardige kunststof die is voorzien van verschillende coatings. De afgelopen 35 jaar hebben wij de samenstelling van onze plafonds flink doorontwikkeld, waardoor wij met onze spanplafonds een lange levensduur en behoud van kwaliteit kunnen garanderen.

Is een spanplafond brandveilig?

Plameco spanplafonds voldoen aan de Europese brandveiligheidsclassificatie (EN13501-1) ‘B-s2, d0’ en mogen daarom zelfs in openbare ruimtes worden ingebouwd.

Hoe maak je een spanplafond schoon?

Plameco plafonds zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dit komt omdat Plameco spanplafonds antistatisch, vochtbestendig en schimmel-, alg- en bacteriewerend zijn. Hierdoor heb je erg weinig omkijk naar het plafond. Komt er toch vuil op, zoals vetspetters van het koken, dan veeg je dit er eenvoudig met een vochtige doek (en een druppel schoonmaakmiddel) vanaf. Wordt het plafond nog niet schoon? neem dan even contact op met de lokale Plameco dealer.

Is een foto op het spanplafond mogelijk?

Een fotoplafond is zeker een mogelijkheid. Ons assortiment biedt een ruime keuze aan foto's van bijvoorbeeld stranden, skylines en wolken. Daarnaast is het ook mogelijk een eigen foto te gebruiken als fotoplafond. Het is ook een optie om een Plameco plafond aan de muur te bevestigen, waardoor je een mooie fotowand kunt creëren.

Kan een Plameco spanplafond over een muur geplaatst worden?

Dat kan zeker, vooral leuk als fotoplafond. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor uitzicht op een indrukwekkende skyline of een mooi strand op wand. Het is mogelijk ieder willekeurig design of afbeelding op de muur te laten bedrukken. 

Kan een Plameco spanplafond buiten gebruikt worden?

Jazeker! Spanplafonds van Plameco zijn vochtbestendig en schimmel-, alg- en bacteriewerend, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor in iedere ruimte; dus ook buiten!

Is een Plameco spanplafond vochtbestendig en schimmelwerend?

Absoluut. Daarnaast zijn ze ook kleurvast, alg- en bacteriewerend én warmtebestendig. Hierdoor zijn Plameco spanplafonds uitermate geschikt voor bijvoorbeeld badkamers, sauna’s, stoombaden, zwembaden en zelfs voor buiten. 

Kan een Plameco spanplafond de akoestiek verbeteren?

De akoestiek in huis verbeteren behoort tot de opties van een Plameco plafond. Met het akoestisch plafond, dat is voorzien van geluidsabsorberend materiaal, wordt de akoestiek tot wel 90 procent verbeterd. Het akoestische plafond van Plameco zorgt er voor dat het geluid niet wordt weerkaatst, maar wordt geabsorbeerd, waardoor het zal bijdragen aan een perfecte akoestiek in huis.

Wat kost een spanplafond van Plameco?

Plameco spanplafond prijzen zijn afhankelijk van de ruimte en je wensen. Om iedere klant in zijn of haar plafondwensen te voorzien en het ideale plafond voor iedereen te kunnen realiseren, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment. Zo is er een uiteenlopende keuze uit soorten spanplafonds, kleuren en plafondlijsten en is de verlichting naar wens aanpasbaar. 

Omdat er zoveel aandachtspunten zijn waar de plafondspecialisten rekening mee houden, is het noodzakelijk eerst je wensen te horen en de ruimte te zien voordat een prijsberekening gemaakt kan worden. Door de grote variëteit in ruimtes en wensen is het dus ook niet mogelijk om standaard spanplafond m2 prijs vast te stellen. Benieuwd wat een Plameco plafond bij jouw thuis kost? Vul het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak te maken voor een prijsopgave.

Heeft u een andere vraag of wilt u een probleem melden?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Maak een vrijblijvende afspraak

Laat een Plameco plafondspecialist u helpen en adviseren bij de zoektocht naar jouw ideale plafond.