Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Dimbare LED-technologie

Creëer het perfecte licht passend bij elke situatie met jouw Plameco plafond.

BETROUWBAAR

LED-verlichting met bewezen Dim2Warm technologie

Creëer warmer licht door de kleurtemperatuur aan te passen.

 

De kleur van licht bepaalt de sfeer en zorgt voor een gevoel van comfort. Dat merken we bij het gebruik van traditionele gloei- of halogeenlampen, die bij het dimmen een warm rood/geel licht uitstralen. Met LED-verlichting gaat dat niet zo eenvoudig. Als normale LED-lampen worden gedimd, neemt de helderheid af. Maar de kleur blijft gelijk. LED-licht kan daarom koud en ongezellig overkomen. Nu niet meer! Door de integratie van de Dim2Warm-technologie in Plameco plafonds, kun je eenvoudig de kleur van je plafondverlichting aanpassen. Bij het dimmen van het licht neemt daardoor niet alleen de helderheid af, maar wordt ook de kleur van het licht warm en gezellig. Het zacht gedimde licht van het Plameco plafond brengt je tot rust en helpt je om te ontspannen. Net als bij kaarslicht.

 

Wat daglicht kan, kan een Plameco plafond ook.

 

INNOVATIEF

LED-verlichting met Tunable-White-Technologie 

Gezonder leven door het regelen van de kleurtemperatuur en helderheid van het licht.

Tijd voor licht. Licht dat zich elke minuut van de dag aan jouw behoeften aanpast. Licht dat individueel kan worden aangepast. Licht dat energie geeft. Plameco integreert Tunable White – ook wel bekend als wit licht – in spanplafonds. Hiermee wordt een modern verlichtingssysteem geboden waarbij je het licht kunt aanpassen aan jouw stemming. Licht dat je gezonder laat leven. Deze technologie dekt het volledige lichtspectrum: van helder ochtendlicht, naar functionele werkverlichting overdag tot gezellige avondverlichting.

Hoe werkt het? Met Tunable White is de kleur (Kelvin) en de helderheid (Lux) van het licht los van elkaar te regelen. De helderheid is instelbaar van 100 tot 0 procent. De kleurtemperatuur is instelbaar van 6.500 Kelvin (helder, koel, wit daglicht) tot aan 2.000 Kelvin (warm, gezellig, knus licht voor 's avonds). En dat kan automatisch!

Een revolutie in ons moderne leven! Waarom? De lichtomstandigheden kunnen nu worden aangepast aan zowel verschillende tijdstippen van de dag als ook aan situaties. Door een automatisch sturingsprogramma aan het verlichtingssysteem te koppelen, is het mogelijk om de natuurlijke verloop van het daglicht in je huis na te bootsen. Wat daglicht kan, kunnen de spanplafonds van Plameco ook.

Wat betekent dit voor ons? Ons bioritme, dat wordt verstoord omdat we zo vaak binnen zitten, wordt weer in evenwicht gebracht. We slapen beter en worden 's ochtends sneller wakker. We voelen ons fitter, actiever en gezonder. Onze stemming wordt er beter van. Schakel je Plameco plafondverlichting in en ervaar het natuurlijke verloop van licht in je thuis.

 

Oranje maakt gelukkig, groen kalmeert 
– Plameco laat het plafond schitteren –

SFEERBEPALER

LED-verlichting met RGBWW-technologie

Voor elke gelegenheid de juiste lichtkleur.

 

Geluk kent vele kleuren. Ontspannen in bad liggen terwijl de kleur van je verlichting langzaam verandert van rood via geelgroen naar je lievelingskleur blauw. Eenvoudig het juiste paar sokken vinden terwijl je je omkleedt in wit helder licht. Tijdens een feestje genieten van indrukwekkende lichteffecten. Met de integratie van RGBWW-technologie in spanplafonds, biedt Plameco de mogelijkheid om functionele verlichting en effectlichten te combineren. Net als bij Tunable White kunnen de kleur en de helderheid van het licht afzonderlijk van elkaar worden ingesteld. Zo kun je switchen tussen modern, wit licht van 4.000 Kelvin naar gezellig, warm licht van 1.700 Kelvin. Het licht blijft zijn helderheid behouden, maar kan wel afzonderlijk worden gedimd. Je kunt meer dan 65 miljoen kleurencombinaties maken met de kleuren rood, groen, blauw, wit en warm wit. Zo heb je altijd de juiste lichtkleur en -intensiteit passend bij elke gelegenheid. Gekleurd. Eenkleurig. Gecombineerd.

 

Hololight - onze nieuwste lichttrend

Een nieuwe lichtoptie beschikbaar! Onze nieuwste lichtoptie is een échte eyecatcher en heet Holo Lights. In de vorm van led-strips worden de Holo Lights achter het spanplafond gemonteerd en kunnen ze in verschillende, elkaar overlappende vormen worden geïnstalleerd. Elke vorm kan afzonderlijk worden aangestuurd. Hierdoor ontstaat er een speels lichteffect met verschillende lichtkleuren.

Als de verlichting is uitgeschakeld, dan hou je een strak en glad plafond over. Niets wijst erop dat achter het spanplafond ultramoderne verlichting verwerkt zit.

Zo combineren we sfeervolle verlichting met comfort en functionaliteit.

Lichtadvies door Plameco

Op maat gemaakt. Doordacht. Veelzijdig.

 

Er komt heel wat kijken bij de keuze voor verlichtingssystemen en de plaatsing hiervan in een spanplafond . Daarbij speelt de ruimte waarin het plafond komt te hangen ook een grote rol. Werk samen met jouw plaatselijke Plameco dealer aan een verlichtingsplan dat past bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

 

Zoek een Plameco dealer bij jou in de buurt

Dit kan ook nog interessant zijn:

Ruimtevullend licht: tijdloos design door verborgen lichtelementen.

Meer ervaren

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure