Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Disclaimer

Algemeen
Hoewel Plameco Plafonds ernaar streeft om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, kan Plameco Plafonds niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen of dat de informatie juist is in de context waarin deze wordt gebruikt. Plameco Plafonds kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site. Plameco Plafonds is ook niet aansprakelijk voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden* waarnaar in deze site verwezen wordt. Plameco Plafonds kan geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid of enig ander aspect van deze informatie.

Hyperlinks
Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop Plameco Plafonds geen invloed heeft. Plameco Plafonds kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.

Copyright
Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen. Juridische geldigheid van de disclaimer Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

Privacy statement
Alle gegevens die je invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Plameco Plafond zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat Plameco Plafonds zonder jouw toestemming jouw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt. In de Privacy statement van de website is hier meer over terug te vinden.

Referenties
De reviews die op onze site staan worden door derde partijen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan bij onze franchisenemers. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door dit op scholingen met onze franchisenemers te behandelen en ze erop te attenderen dat alleen echte klanten reviews mogen schrijven. Nepreviews worden door ons verwijderd.

Plameco Plafond in 1 dag!
Van Voordenpark 20 5301 KP Zaltbommel
Geert van Dijck
KVK: 000016230507
BTW: NLb123123311
info@plameco.nl
0418 - 57 50 40

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure