Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Video's Mooier Woonmagazine

Licht, camera, actie!

Welkom bij het Mooier Woonmagazine van Plameco. In deze videoserie neemt Esmay je mee in de mogelijkheden van Plameco spanplafonds. Elke aflevering staat een bepaald thema centraal. 

Even voorstellen!

In deze videoserie gaat Esmay langs op verschillende locaties in Nederland om de spanplafonds van Plameco te bekijken. De serie bestaat uit meerdere afleveringen die op deze webpagina en op onze social media kanalen zullen verschijnen. In de afleveringen is er aandacht voor de verschillende opties van Plameco plafonds. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, akoestiek, kleurenplafonds en nog veel meer!

Aflevering 1 - Spanplafonds

In de eerste aflevering van het Mooier Woonmagazine gaat Esmay langs op het hoofdkantoor van Plameco in Zaltbommel. Hier krijgt ze te zien wat er allemaal mogelijk is bij Plameco spanplafonds. Wat is een spanplafond en waarom kies je voor een spanplafond? In de afleveringen hierna zullen we dieper ingaan op de mogelijkheden.

Meer weten over spanplafonds

Aflevering 2 -  Verlichting

In de tweede aflevering van het Mooier Woonmagazine gaat Esmay in Ootmarsum langs bij Niek. Hij laat Esmay zien wat er allemaal mogelijk is met de verlichting bij Plameco spanplafonds. In dit huis is de verlichting weggewerkt achter de plafonds wat zorgt voor een strakke moderne uitstraling.

Meer weten over verlichting

Aflevering 3 - Akoestiek

In alweer de derde aflevering van het Mooier Woonmagazine gaat Esmay in Bergen langs bij Theo. Dankzij de akoestische oplossing van Plameco kan hij weer heerlijk pianospelen in zijn eigen appartement. Daarnaast heeft Theo nu ook nog eens een prachtig plafond waarin alle nieuwe 'lichtpunten' vakkundig zijn verwerkt.

Meer weten over akoestiek

Aflevering 4 - Kleurenplafonds

In de vierde aflevering van het Mooier Woonmagazine is Esmay zichtbaar onder de indruk van het kleurrijke huis van de Plameco klanten in Apeldoorn. Zij hebben voor hun gezinswoning gekozen voor gekleurde Plameco plafonds inclusief verlichting en akoestische oplossing. De kleuren zijn afkomstig uit het kleurenassortiment van Plameco en samengesteld op basis van de wensen van de klant. Dankzij de creatieve keuzes is er een prachtig 'levend kunstwerk' ontstaan. Ondanks de gedurfde kleuren straalt de woning een grote mate van rust en eenheid uit.

Meer weten over kleurenplafonds

Aflevering 5 - Fotoplafonds

In de vijfde aflevering van het Mooier Woonmagazine, bezoekt Esmay een kinderopvang in Hardenberg met hele speciale Plameco spanplafonds. De eigenaren hebben gekozen voor fotoplafonds met persoonlijk geselecteerde afbeeldingen van wolken en pioenrozen. Dit past perfect bij hun concept voor de kinderopvang: een combinatie tussen ruimte en natuur. De kinderen, hun ouders en de leiding van de opvang zijn erg enthousiast over deze plek, die uitnodigt tot creativiteit en speelse ontdekking.

Meer weten over fotoplafonds

Aflevering 6 - Renovatie

In de zesde aflevering van het Mooier Woonmagazine brengt Esmay een bezoekje aan een boerderij uit de 18e eeuw die is verbouwd tot woonhuis. Gezien de muren voortdurend in werking zijn, bestond het gevaar dat het stucwerk af ging brokkelen. Vanwege de flexibele materiaaleigenschappen was een spanplafond van Plameco de enige manier om een blijvend glad en modern plafond te krijgen met behoud van de charme van de oude balken. Het resultaat? Een lichte, luchtige sfeer in de kamer met mooie authentieke details.

Meer weten over schuine plafonds?

 

Aflevering 7 - Zakelijke plafonds

In de zevende aflevering van het Mooier Woonmagazine neemt Esmay een kijkje bij het Experience Center van INTER. Dit bedrijf focust zich op innovatie audiovisuele technieken. Hier kon Plameco punten scoren! Niet alleen met de snelle installatie van het plafond, het weinige renovatievuil en de hele beperkte downtime van het bedrijf. Het resultaat is een hypermodern plafondconcept met innovatieve ledverlichting die van kleur kan veranderen en een geïntegreerd akoestisch systeem dat zorgt ook nog eens voor een betere concentratie van de werknemers.

Meer weten over zakelijke plafonds?

Aflevering 8 - Restaurants

In de achtste aflevering van het Mooier Woonmagazine gaat Esmay op bezoek bij Bistro de Kruidentuin in Geesteren. Hier ontmoet ze onze franchisenemer Kevin Buitenkamp die haar vertelt over de voordelen van een Plameco plafond voor een restaurant. Denk daarbij aan verlichting naar wens, een goede akoestiek, afzuigsystemen, vochtbestendigheid en brandveiligheid.

Meer weten over keukenplafonds?

Aflevering 9 - Indoor en outdoor

In de negende aflevering van het Mooier Woonmagazine gaat Esmay op bezoek bij Miranda in Roosendaal. Miranda heeft gekozen voor meerdere spanplafonds van Plameco in haar woning. Zo heeft ze spanplafonds in de woonkamer, keuken, badkamer, toilet en op de overloop. Maar de plafonds van Plameco kunnen niet alleen in binnenruimtes worden gemonteerd, ze zijn ook nog eens geschikt voor buitenruimtes. Zo heeft Miranda een spanplafond in haar carport laten hangen. 

Meer weten over indoor en outdoor?

Aflevering 10 - Geschikt voor elke ruimte

In de tiende aflevering van het Mooier Woonmagazine gaat Esmay op bezoek bij Renata in Eindhoven. Renata en haar partner hebben hun hele huis laten voorzien van Plameco spanplafonds: van de woonkamer en de keuken, tot de badkamer, de slaapkamer en zelfs de werkkamer op de zolder. Dat was nog best een uitdaging met de hoogte, de schuine kanten en de dakramen. Ook hebben Renata en haar partner gekozen voor de akoestische oplossing van Plameco en de integratie van smartverlichting en gordijnkoven. Het resultaat is een moderne woning die voorzien is van alle gemakken, eruit ziet als één geheel en waar je echt tot rust kunt komen.

Meer weten over spanplafonds?

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure