Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Keukenplafond

Een plafond voor elke smaak...

De keuken is in de meeste huishoudens de plek waar een groot deel van het leven zich afspeelt. In de keuken wordt gekookt, gegeten, gekletst en overlegd. Veel mensen hebben speciale herinneringen aan de keuken. Alleen al daarom is het ontwerp van de ideale keuken zo belangrijk. Als je plannen maakt voor een nieuwe keuken wil je de optimale balans vinden tussen praktische oplossingen en een uitnodigende gezellige sfeer.

Plameco Plafonds zijn onlosmakelijk verbonden met het ontwerp van je perfecte keuken dankzij de grote keuze aan design, vrij instelbare verlichting en akoestische oplossingen.

Je keuken is... genieten, samenzijn, gezelligheid.

Plameco spanplafond: inbouwspot, kookeiland, verlaagd plafond, geïntegreerde afzuigkapSpanplafond in mat wit met een verlaagd element boven het kookeiland, inclusief geïntegreerde afzuigkap en spotjes met sterke verlichting waarbij je prettig kunt werken.Plameco Spanndecke: Holzbalken Küche glatte schöne KüchendeckeSpanplafond in mat wit met geïntegreerde houten balken voor een scheurvrij plafond dat jaren meegaat.

Keukengeluk

Een passend plafond voor elke stijl

Je keuken is in feite een langetermijninvestering in meer levenskwaliteit. Dat geldt ook voor het plafond. Het nieuwe plafond moet voldoen aan dezelfde hoge maatstaven als de rest van de keuken. Het moet tientallen jaren lang goed blijven en naadloos passen bij het totaalbeeld van je keuken.

Op zoek naar de ideale combinatie van functionaliteit en design? Keukenplafonds van Plameco bieden zelfs meer dan dat!

Door hun bijzondere materiaaleigenschappen zijn de plafonds niet alleen zeer duurzaam, maar dragen ze ook bij aan meer wooncomfort.

Plameco spanplafond: witte keuken met LED-stripSpanplafond met rand en geïntegreerde ledverlichting.

Met een keukenplafond van Plameco ben je klaar voor elk kookavontuur

Lekker handig

Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken

Het plafond van de keuken moet tegen een stootje kunnen! Vocht en vet dat door kookdamp verspreid wordt, eist in de loop der jaren zijn tol op het plafond. Gelukkig kan het Plameco spanplafond elk kookavontuur aan. Het hoogwaardige plafondmateriaal is vochtbestendig, brandwerend en kleurecht. En als er iets misgaat? Dan maak je het heel eenvoudig schoon! Zo blijft je Plameco plafond even mooi als op de eerste dag. En dat zonder onderhoud.

Plameco spanplafond: Spanplafond in mat wit met luchtafvoeropeningen en verlaagd plafondelement boven het kookeiland (incl. geïntegreerde afzuigkap en werkverlichting), alsmede overgang naar het woongedeelte met inbouwspots.Spanplafond in mat wit met geïntegreerde afzuiging en hanglampen boven het kookeiland.

Plameco spanplafond: landelijke stijl, groene muur, geïntegreerde verlichting, mechanische ventilatieSpanplafond in mat wit met geïntegreerde afzuiging en hanglampen boven het kookeiland.

Plameco spanplafond: moderne witte keuken met achter het plafond verborgen geluidsabsorberend materiaalSpanplafond met achter het plafond verborgen geluidsdempers.

Maak je droomkeuken compleet met een spanplafond van Plameco.

Voordelen voor je keuken

  • Slechts in één dag gemonteerd (weinig rommel en zonder dat je je hele keuken hoeft leeg te ruimen)
  • Jarenlang geen renovatie nodig (Uv-bestendig, kleurvast, gemakkelijk in onderhoud)
  • Afzuiging en rookmelder (gemakkelijk in het plafond te integreren)
  • Beste brandveiligheidsklasse B1 (meer zekerheid voor het geval dat…)
  • Geschikt voor vochtige ruimtes IP-54 (vocht- en hittebestendig, schimmelwerend, voorkomt groene aanslag)
  • Passende designs (naar wens voor elk keukenontwerp)
  • Individueel lichtplan (voor optimale verlichting)
  • Akoestisch systeem dat kan worden geïntegreerd (voor duidelijk betere akoestiek in de ruimte)

Spanplafond met plafondelement in contrasterende kleur boven het kookeiland en dimbare led-strip voor het perfect verlichte werkblad.

Plameco spanplafond: keuken, plafondelement noben kookeilend, fotowand, akoestiekKeuken met een mat wit spanplafond met verlaagd zwart plafondelement boven het kookeiland en akoestische fotowand.

Keukenverlichting

Functioneel en sfeervol

Iedere keukenprins(es) weet: slecht licht boven je werkblad is frustrerend. Toch wil je in je keuken ook geen fel ongezellig licht. Je keuken is immers de plek waar je samen eet, kletst en proost als er iets te vieren valt. Daar hoort gezellig warm licht bij. Juist in de keuken kun je daarom niet zonder een efficiënt lichtplan.

Onze Plameco-vakmensen helpen je bij het vinden van de juiste balans in je lichtconcept. Jij bepaalt hoe je het graag wilt en kiest de verlichting die bij jou en je keuken past. Wij helpen je bij de keuze en geven je waardevolle tips. Zo realiseren we samen een perfecte ruimte voor magische momenten met vrienden en familie.

Plameco spanplafond: keuken met aangrenzend ewoonkamer: lichtmodule met Human Centric Lighting boven het kookeiland, hanglampen boven de eettafel en integreerde LED-lijn in de plafondrand in de woonruimte.Open keuken in de woonkamer: lichtelement met Human Centric Lighting boven het kookeiland, hanglampen boven de eettafel en geïntegreerde led-strip in de rand van het plafond in het woongedeelte.

Biodynamisch licht: verlichting met een positief effect op je gezondheid

De ochtend

Bij je eerste kopje koffie in de ochtend word je wakker bij het koude, witte licht. Zo begin je de dag fris en actief.

De vroege middag

Een hogere intensiteit van het licht voorkomt de middagdip. Zo kun je 's middags nog lekker effectief bezig zijn.

De late middag

Tijdens de overgang van actief daglicht en het rustige avondlicht wordt de verlichting langzaam warmer. Voor een efficiënte middag en een ontspannen avond.

De avond

‘s Avonds neemt het aandeel rood in het licht de overhand zodat je lichaam ontspant. Zo ga je ontspannen naar bed, slaap je lekker en start je de nieuwe dag vol energie.

Helder licht op het werkblad en tegelijkertijd een gezellige sfeer tijdens het eten? Natuurlijk kan dat!

Wij hebben een ruime keuze aan verlichting gebaseerd op ultramoderne led-systemen, inclusief kleurverandering en dimbaarheid op aanvraag. Je kunt kiezen uit slimme led-strips, moderne ingebouwde spotjes, klassieke hanglampen, veelzijdige lichtplafonds, biodynamisch licht in daglichtkwaliteit, fotoplafonds met achtergrondverlichting en nog veel meer. Natuurlijk kunnen de verschillende opties ook met elkaar gecombineerd worden. Laat je creativiteit de vrije loop door te mixen en matchen!

Meer weten over verlichting

Plameco spanplafond: keuken, verlichting boven het kookeiland, geïntegreerde afzuigkap, hanglampen boven eettafelSpanplafond met een verlaagd plafondelement boven het kookeiland (incl. spots en geïntegreerde afzuigkap). Deze klant koos voor hanglampen boven de tafel.

Plameco spanplafond: keuken, lichtmodule in verschillende warmtetonenSpanplafond met geïntegreerde lichtmodule in verschillende lichttinten (Human Centric Lighting).

Plameco spanplafond: keuken, inbouwspot, ledverlichtingSpanplafond in mat wit met rechthoekige inbouwspots met metaal-look en geïntegreerde led-strip aan de plafondrand voor perfect licht.

Combineer gezelligheid met comfort en functionaliteit

Plameco spanplafond: mat wit spanplafond met gekleurd plafondelement in lichtgrijs boven het kookeiland, inbouwspots en geïntegreerde ledverlichting voor een perfect uitgelicht kookblad.Spanplafond in mat wit met gekleurd plafondelement in lichtgrijs boven het kookeiland. Inbouwspotjes en geïntegreerde ledverlichting voor een perfect verlicht werkblad.

Plameco spanplafond: mat wit spanplafond met lichtgrijs plafondelement boven de eettafel en dimbare ledverlichting voor gezellige maaltijden.Spanplafond in mat wit met lichtgrijs plafondelement boven de eettafel. Dimbare ledverlichting voor een gezellige sfeer tijdens het eten.

Advies op maat

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het beste bij jouw kamers en wensen past. Zo stellen we voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem samen waarvan je vele jaren kunt genieten, zónder extra onderhoud. 

Maak een afspraak

Meer wooninspiratie nodig?

Vraag dan direct jouw gratis brochure aan. Deze zit bomvol informatie en inspirerende foto's.

Gratis brochure aanvragen

Plameco spanplafonds: Advies op maatPlafondadvies door Plameco: persoonlijk, doordacht en veelzijdig.

Dit kan ook nog interessant zijn

Verlichting: creëer een fijne sfeer in huis met de juiste verlichting.

Meer ervaren

Blog: waar je op moet letten bij de renovatie van je keukenplafond.

Verder lezen

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure