Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Effectlicht

Fotoplafonds. Sterrenhemel. Magisch licht.

Uniek en persoonlijk. Een opvallende extra boost voor je leefomgeving. Een plafondontwerp dat zeker gezien mag worden is een fotoplafond of een sterrenhemel van Plameco. Kies eenvoudig het motief, het ontwerp en de verlichting en geniet van je mooie plafond. Wil je een spectaculair effect creëren? Combineer dan een fotoplafond met een sterrenhemel.

Heel bijzonder. Heel decoratief. Helemaal Plameco.

 

Fotoplafonds

Op maat gemaakt. Creatief. Veelzijdig.

 

Ben je op zoek naar een eyecatcher met een wow-factor die jouw persoonlijke creativiteit laat zien? Lichtplafonds kunnen worden bedrukt met elk gewenst motief. Doordat we gebruik maken van hoge kwaliteit bedrukking, is alles mogelijk, mits de beeldresolutie goed is. Van professioneel beeldmateriaal, logo’s van clubs, verenigingen en bedrijven tot privéfotos. Laat je fantasie de vrije loop en creëer unieke beelden voor in verschillende ruimtes. Denk aan een uitzicht op prachtige groene boomtoppen in de douche of die onvergetelijke zonsondergang van je laatste vakantie in de slaapkamer. Een foto van schattige kleine kinderhandjes in de woonkamer of de indeling van je favoriete stad in de gang. Heldere kleuren, haarscherpe details, met of zonder verlichting. Je hebt de keuze tussen een plafond of een plafondelement met een maximale lengte van 5 meter. Wij maken jouw fotoplafond op maat voor jou. Dat is creativiteit waar je plezier aan beleeft. Voor nu én later.

 

Meer informatie over lichtelementen

 

Voordelen voor je huis:

 

  • Op maat gemaakt en creatieve ontwerpen, zonder zichtbare lichtbronnen.
  • De mogelijkheden zijn eindeloos, ook geschikt voor vochtige ruimtes.
  • Kan gecombineerd worden met diverse dimbare LED-systemen van Plameco.
  • Comfortabel zacht en warm licht, verlichting die niet verblindt of schaduwen creëert.

Creativiteit waar je plezier aan beleeft. Voor nu én later.

Een decoratieve sterrenhemel

Schitterend. Sprankelend. Onmiskenbaar.

 

Douchen in het maanlicht. Slapen en ontspannen in de zachte gloed van de sterren. Wat kan er nog mooier zijn? Haal de pracht van de natuur in je huis met een sterrenhemel. Plameco biedt twee soorten sterrenhemels aan: lichtgevende sterrenhemels en decoratieve sterrenhemels. Decoratieve sterrenhemels toveren slechts zachte lichtaccenten op je plafond.

Voor een sterrenhemel die dient als decoratieverlichting zijn twee verschillende systemen mogelijk:

 

Glasvezel: Achter het spanplafond worden glasvezels in verschillende diktes aangebracht. Dit zorgt voor een zeer realistisch effect. Daarnaast kun je kiezen voor het Plameco glinstereffect, dat op overtuigende wijze de gloed van de sterren nabootst. Overigens is deze decoratieve sterrenhemel niet zichtbaar wanneer de verlichting is uitgeschakeld. Bovendien kan deze sterrenhemel worden gecombineerd met alle dimbare LED-systemen van Plameco. Zo kun je betoverende lichteffecten creëren door de helderheid en de lichtkleur aan te passen.

Mini-LED-Spots: Voor een decoratieve sterrenhemel kunnen ook kleine LED-inbouwspots als sterren in het spanplafond worden gemonteerd. Deze mini lichtspots met een diameter van 1,5 cm hebben weliswaar slechts een klein vermogen, maar samen zorgen ze voor een indrukwekkend effect. Deze compacte mini-spots kunnen in onbeperkte aantallen op elke afstand in het spanplafond worden geïnstalleerd. Net zoveel sterren als je maar wilt. Creëer zo je eigen hemel met door jou gewenste sterrenbeelden of logo´s. Met als resultaat? Een op maat gemaakte sterrenhemel die van elk plafond een hoogtepunt maakt.

In combinatie met onze fotoplafonds zijn de mogelijkheden eindeloos: van een sterrenbeeld in de kinderkamer tot een oneindig heelal in de tienerkamer. Van een sprankelende regendouche met bosmotief in de badkamer tot de romantische sfeer van het sterrenkijken in de slaapkamer. En natuurlijk zijn er ook subtiele lichtgevende accenten mogelijk in de keuken, de woonkamer en de hal. Ook in vochtige ruimtes is een Plameco sterrenhemel een populair decoratief element. Bijvoorbeeld in wellness resorts, sauna's en massageruimtes, maar ook in schoonheidssalons. Creaties die je helpen om te ontspannen en je laten wegdromen.

Voordelen voor je huis:

 

  • Wonderlijk mooi, decoratief lichteffect.
  • Met of zonder zichtbare lichtbron (glasvezel of mini-LED-spot).
  • Combineerbaar met vrijwel alle dimbare LED-systemen van Plameco (ook bij glasvezel).
  • Kies zelf de opstelling van de sterren: als logo, sterrenbeeld of ander motief (bij mini-LED-spots).
  • Bediening via wandschakelaar, afstandsbediening of app.
  • Ook geschikt voor vochtige ruimtes (IP-54).

 

Creativiteit om je te laten ontspannen en wegdromen.

Lichtadvies door Plameco

Op maat gemaakt. Doordacht. Veelzijdig.

 

Verhoog je wooncomfort met de juiste verlichtingsoplossingen van Plameco. Samen met jou bedenken we een verlichtingsplan dat het beste past bij jouw woon- en werkruimtes. Frisse, heldere verlichting voor overdag en ontspannen, gezellige verlichting voor ’s avonds. Met lichtregeling, schakelaar of spraakbediening.

 

Zoek een Plameco dealer bij jou in de buurt

Dit kan ook nog interessant zijn:

Ruimtevullend licht: tijdloos design door verborgen lichtelementen.

Meer ervaren

Dimbare LED-technologie: licht zorgt voor levenskwaliteit. Licht is emotie

Verder lezen

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure