Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Antwerpen
Bisschoppenhoflaan 471
2100 Deurne
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Antwerpen - 03 - 647 32 47
9.0 van 3119 beoordelingen

Over ons

Plameco Antwerpen heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Deurne. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 03 - 647 32 47.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Deurne

Bisschoppenhoflaan 471
2100 Deurne

Plan uw route
Vandaag
14:00 - 18:00
Maandag
10:00 - 16:00
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
14:00 - 16:00
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
14:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Antwerpen

9.0 van 10
Cock
9.0 van 10

Goede voorlichting, gemakkelijke/praktische montage. Mooi en strak plafond met prima verlichting. Het is niet echt goedkoop, maar dit maakt geen deel uit van een negatieve ervaring ................

Marieke
9.9 van 10

Kwaliteit, klantvriendelijkheid, gewoon altijd stik tevreden! Een 10 kan haast niet, maar heel soms dus wel!

Eduard
9.0 van 10

Betrouwbaar, kwam afspraken na en leverde goed werk

Corry
9.9 van 10

In showroom konden we verschillende plafonds zien en kregen daarbij deskundige uitleg. Daarna werd ons plafond thuis opgemeten en kregen we zeer deskundig advies op maat!!! Er werd gelijk een afspraak ingepland. Het zijn ECHTE Vaklui die plafond gemaakt hebben: ze werken zeer nauwkeurig en zijn erg professioneel. Het spanplafond ziet er superstrak uit!!!Na afloop ruimden ze alles netjes op. Hun communicatie is ook zeer correct. Deze professionele medewerkers verdienen ECHT een 10!!!

Jan
9.0 van 10

Goed.

Johan
8.0 van 10

De verwachtingen, die gewekt waren door Steven bij mij thuis meer dan waargemaakt. Voorbeeld, er wordt geadverteerd dat het aanleggen van een Plameco plafond in de woonkamer in een dag gebeurt, door 2 medewerkers, bij mij in een dag door 1 medewerker

Piet
9.0 van 10

Om 7.30 uur de vakmensen van Plameco voor de deur. Gestart met koffie met een kleine uitleg van plan van aanpak. Oude plavonds eruit gehaald. Positie led spots bepaald en 2 nieuwe plafonds gemonteerd. Om 15.30 uur hebben we elkaar uitgezwaaid. Wij genieten nu met volle teugen van een zeer strak plafond met ingebouwde spots en afzuigkap. Goed werk mannen.

Jan
9.9 van 10

Erg netjes gewerkt, problemen onderweg werden keurig opgelost en het Eind Resultaat ziet er keurig uit.

Hanneke
9.9 van 10

heb dit plafond al een paar jaar het blijft mooi voor het vernieuwen van de lampjes kreeg ik nog goede service

Jose brouwers
7.0 van 10

Wij hadden geen idee , hoe alles zou verlopen. En dat het ook zoveel werk was , het betrof bij ons , de woonkamer, keuken en gang ,ik dacht Dat je van een plafond geen troep kon krijgen , maar anderhalve dag is hij met raggels plaatsen bezig geweest, omdat het zo warm was , stonden de deuren tegenover elkaar open , overal lag houtsnippers, maar toen hij eenmaal met het doek begon , zag je gelijk al hoe mooi het werd , dat ging super snel , om de radiator leidingen werd netjes een koof gemaakt , in de gang had hij het eigenlijk ook mogen doen , maar misschien wordt het nog gedaan ? De zware lamp hebben ze ook nog opgehangen voor ons , tja toen was het af , wij zijn er super blij mee . Uiteindelijk werden het 2 lange dagen tot 21.15 Doordat het zo onmenselijk warm was namen ze veel pauze , en dat begrijpen wij ook , anders was het zeker S,middags al klaar geweest. Dit bedrijf zou ik zeker aanbevelen. Mvg fam Brouwers

Plameco spanplafonds Antwerpen

Deurne is niet alleen de thuisplaats van 'Den Bosuil', maar ook de thuisplaats van het Plameco vakbedrijf Buerman. Door onze jaren ervaring in het plaatsen van spanplafonds bent u bij ons aan het juiste adres.

In 1 dag kunnen wij uw living, slaapkamer, keuken en zelfs badkamer omtoveren tot een ruimte met een mooi, tijdloos plafond van topkwaiteit! Uw bestaande verlichting kunnen we terugplaatsen in uw nieuwe spanplafond, of we kunnen deze vervangen door klassieke of eigentijdse inbouwspots.

Ook beschikken we over een uitgebreid aanbod van afwerkingsmogelijkheden om het spanplafond af te werken naar uw wensen. Wist u dat het plaatsen van een Plameco spanplafond zelfs gebeurd zonder kap of breekwerk, terwijl uw meubels blijven staan?

 

 

Een spanplafond van Plameco is een flexibel plafond in hoogwaardig kunstof waardoor deze niet kan barsten of scheuren. Bovendien is het plafond ook bestand tegen warmte of koude, en is het  schimmel- en bacteriewerend. Door zijn kleurvastheid hoeft deze dus ook niet meer geschildert te worden!

Kortom, de ideale oplossing om in uw ruimte het plafond te maken dat u altijd al wou!

Wenst u graag persoonlijk de eindeloze mogelijkheden van een Plameco spanplafond te ontdekken? Kom dan eens langs in onze toonzaal of maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis!

U bent niet van groot Antwerpen … uiteraard bent u ook welkom als u van Kapellen, Kalmthout, Brecht, Schoten of Wilrijk bent!!

U kan ons bereiken per telefoon, email of via het contactformulier op de website!

Tot binnenkort!