Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Antwerpen
Bisschoppenhoflaan 471
2100 Deurne
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Antwerpen
Bisschoppenhoflaan 471
2100 Deurne
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Deurne en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Antwerpen heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Deurne. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 03 - 647 32 47.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Deurne

Bisschoppenhoflaan 471
2100 Deurne

Plan uw route
Vandaag
14:00 - 17:00
Maandag
10:00 - 16:00
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
14:00 - 16:00
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
14:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.0
van 3305 beoordelingen
johan
9.0 van 10

super tevreden over het resultaat ook de monteur niet lullen aanpakken!!! super hoor raad dit iedereen aan . al zeer veel positieve reactie s gehad op korte tijd bedankt

Theo
9.9 van 10

Mijn ervaring is buitengewoon goed Douglas en Frank hebben mooi en strak werk geleverd ze hebben mijn badkamer boven en de wc beneden keurig voorzien van een spanplafond met verlichting

A.M.G.
9.0 van 10

Nieuw plafond zonder breekwerk, heerlijk.

Leo
9.9 van 10

Het plafond is prachtig geworden. En wat een vakman was de monteur die het plafond heeft geplaatst.

Ronny
9.0 van 10

Goed en vakkundig personeel. Snel geleverd en we hebben een geweldig strak plafond. Dus echt top!

Tine
9.9 van 10

Bij interesse werd snel contact opgenomen en gesprek ingepland om opties door te nemen. Er werd goed mee gedacht naar wat kon en mooi zou zijn. Bij plaatsing werd erg netjes en secuur gewerkt en resultaat mag er wezen!

Patricia
9.9 van 10

Het eerste contact op locatie in Riel was erg prettig. Aandacht, luisterend oor, tijd en meedenken. Tijdens het opmeten alles in goed overleg. Nadien wijzigingen doorgegeven, geen probleem. De 2 dagen dat de 'mannen' bij mij zg over de vloer waren hebben ze super mooi en erg netjes werk geleverd. Uitleg zo gevraagd. Tijd ervoor. Keurig alles opgeruimd. Het voelt als tovenarij de metamorfose. Ben erg tevreden en beveel hen ten zeerste aan. Werkelijk top! Mannen die met liefde voor hun vak werken en dat merk je aan alles!

H.F.
9.9 van 10

Zeer goede kwaliteit. Vakmanschap bij montage. Rommel netjes opgeruimd. Monteur prettig persoon. Goede communicatie. Geen gezeur bij garantie.

W.
9.9 van 10

Deskundig, vriendelijk, gezellig, meedenkend, keurig werkend. Toppers

Martien
8.0 van 10

zeer goed

Plameco spanplafonds Antwerpen

Deurne is niet alleen de thuisplaats van 'Den Bosuil', maar ook de thuisplaats van het Plameco vakbedrijf Buerman. Door onze jaren ervaring in het plaatsen van spanplafonds bent u bij ons aan het juiste adres.

In 1 dag kunnen wij uw living, slaapkamer, keuken en zelfs badkamer omtoveren tot een ruimte met een mooi, tijdloos plafond van topkwaiteit! Uw bestaande verlichting kunnen we terugplaatsen in uw nieuwe spanplafond, of we kunnen deze vervangen door klassieke of eigentijdse inbouwspots.

Ook beschikken we over een uitgebreid aanbod van afwerkingsmogelijkheden om het spanplafond af te werken naar uw wensen. Wist u dat het plaatsen van een Plameco spanplafond zelfs gebeurd zonder kap of breekwerk, terwijl uw meubels blijven staan?

 

 

Een spanplafond van Plameco is een flexibel plafond in hoogwaardig kunstof waardoor deze niet kan barsten of scheuren. Bovendien is het plafond ook bestand tegen warmte of koude, en is het  schimmel- en bacteriewerend. Door zijn kleurvastheid hoeft deze dus ook niet meer geschildert te worden!

Kortom, de ideale oplossing om in uw ruimte het plafond te maken dat u altijd al wou!

Wenst u graag persoonlijk de eindeloze mogelijkheden van een Plameco spanplafond te ontdekken? Kom dan eens langs in onze toonzaal of maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis!

U bent niet van groot Antwerpen … uiteraard bent u ook welkom als u van Kapellen, Kalmthout, Brecht, Schoten of Wilrijk bent!!

U kan ons bereiken per telefoon, email of via het contactformulier op de website!

Tot binnenkort!