Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Ieper
Meenseweg 554
8902 Ieper
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Ieper - 0477 - 604185
9.0 van 3047 beoordelingen

Over ons

Plameco Ieper heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Ieper. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 0477 - 604185.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Ieper

Meenseweg 554
8902 Ieper

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
14:00 - 17:00
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
14:00 - 17:00
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Ieper

9.0 van 10
Hans
7.0 van 10

Plafond ziet er super strak uit.

Toon
9.9 van 10

Prachtig plafond (badkamer). Duidelijke uitleg en afspraak! Bij uitvoering werd alles nog een keertje uitgelegd en na afronding was alles weer netjes opgeveegd/ opgeruimd

Wim
9.9 van 10

in 1 dag plafond klaar, nagenoeg geen rommel. keurig afgewerkt. onze compliment

Johnny
9.9 van 10

Het plafond zit er superstrak in, alle hoeken netjes afgewerkt, lampen goed teruggezet en allemaal door 1 man. Goed gedaan.

Evert en Joke
8.0 van 10

Plafond ziet er goed uit. Kwaliteit/service en garantie kunnen we nu nog niet beoordelen.

Nena
9.0 van 10

Netjes werk geleverd.

Sander
9.9 van 10

De monteur heeft zijn werk uitstekend en vakkundig uitgevoerd. Ook voor de opname van het werk zijn we netjes en goed geïnformeerd. De afspraak van het plaatsen van ons plafond is ook op de dag uitgevoerd zoals afgesproken. Kan niets ander zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Bauke
9.9 van 10

Precies op tijd stonden de twee heren van Plameco voor de deur. Voortvarend werden de benodigde materialen en gereedschappen uitgeladen en werd er begonnen met de werkzaamheden. Met grote precisie en in een vlot tempo werden de twee plafonds met verlichting aangebracht. Het ziet er werkelijk perfect uit. Wij zijn zo tevreden dat we de keuken ook laten doen!

Marius Mans
9.9 van 10

Echt een top bedrijf! Hard werkende medewerkers die heel goed met de klant meedenken en zorg dragen voor een super strak plafond.

F
9.9 van 10

Op alle vlakken prima geholpen. Hadden het jaren eerder moeten doen. Vriendelijke groet, F den Boestert

Plameco spanplafonds Ieper

is vooral bekend van de rol die de stad speelde tijdens de Eerste Wereldoorlog (1914-1918). De Duitse troepen hebben tijdens vier slagen om Ieper tevergeefs geprobeerd om Ieper te bezetten. Tegenwoordig herinneren de vele graven, monumenten en plekken rondom Ieper aan dit tijdperk dat maar liefst een half miljoen soldaten het leven kostte in Ieper en omstreken. Tijdens de oorlog werd Ieper vrijwel geheel verwoest.

U wilt graag een nieuw plafond maar ziet op tegen de rommel?

Dan zijn de Spanplafonds van Plameco een uitkomst. Een nieuw Plameco plafond wordt meestal binnen 1 dag gemonteerd. Geen schilder- en/of reparatiewerk meer, een spanplafond van Plameco is geheel onderhoudsvrij en lichtecht waardoor het niet zal verkleuren. Met ons beproefde systeem bent u voor altijd verlost van die lelijke scheuren of los zittend stucwerk. Daar waar andere plafonds het begeven werkt ons Plameco spanplafond gewoon mee en zal niet scheuren of vervormen. Of u nu dus in Roeselare, De Panne, Koksijde, Veurne, Izegem of de stad Ieper woont, wij verzorgen al binnen één dag uw nieuwe spanplafond van Plameco.

In onze badsteden van de Panne tot aan Oostende zijn wij omringd door de mooie stranden en de natuurgebieden waar u prachtige wandelingen kunt maken

 

Voordelen van een Plameco plafond zijn dat u de grote meubels gedurende de montage gewoon kunt laten staan en de plafonds akoestisch corrigerend zijn. Dit kunnen we overigens ook nog optimaliseren met een akoestische corrector. Verder kunnen we op elke gewenste plaats verlichting aanbrengen in uw nieuwe spanplafond. Inbouwspotjes in LED-uitvoering, hanglampen of sterrenhemel, voor ons van Plameco Ieper is niks te gek. Ook kunnen we natuurlijk uw bestaande lampen terug in uw spanplafond plaatsen.

Heeft u een carport en ziet de onderkant van het dak er niet meer uit, ook hier kunnen wij een mooi spanplafond onder maken, doordat onze Spanplafonds de eigenschap hebben dat ze schimmel-, alg- en bacterie werend zijn. Uiteraard kunnen wij van Plameco Spanplafonds leveren in verschillende kleuren, in mat of hoogglans. Hoogglans Spanplafonds zijn met name wonderschoon in bijvoorbeeld uw badkamer en geven een zeer luxe uitstraling.

De alg-, schimmel- en bacterie werende eigenschappen van de Spanplafonds maken ze niet alleen uitstekend geschikt voor badkamers, maar dus ook voor iedere andere ruimte, waaronder buiten. Kortom, onze Spanplafonds zijn een uitstekende keus om uw woning te verfraaien en zullen een luxe uitstraling geven aan uw woonkamer keuken of ander vertrek.

Wij komen graag vanuit onze “Kattenstad” Ieper bij u langs voor een vrijblijvende offerte, of u kunt ons altijd bezoeken in de showroom in Ieper aan de Meenseweg 554