Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Ieper
Meenseweg 554
8902 Ieper
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Ieper - 0477 - 604185
9.0 van 3212 beoordelingen

Over ons

Plameco Ieper heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Ieper. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 0477 - 604185.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Ieper

Meenseweg 554
8902 Ieper

Plan uw route
Vandaag
14:00 - 17:00
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
14:00 - 17:00
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
14:00 - 17:00
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Ieper

9.0 van 10
Gerard
9.9 van 10

Omdat wij in ons nog te bouwen appartement direct na de oplevering een strak plafond wilden en wij bovendien, in verband met gehoorproblemen, de ruimte akoestisch wilden verbeteren, hebben wij ter kennismaking met het product een bezoek gebracht aan de showroom. Wij waren direct enthousiast over de mogelijkheden. Omdat er op dat moment een opendag was bood de verkoper aan om bij ons thuis aan de hand van de tekeningen de mogelijkheden te bespreken. Tijdens het gesprek kregen we de mogelijkheid om bij mensen thuis een reeds geplaatst plafond te bekijken. Ook dit grote plafond zag er mooi strak uit; wij zagen geen verschil met een gestucte plafond. Bovendien waren de lichtpunten “onzichtbaar” naar de juiste positie verplaatst. We hebben toen besloten om voor een Plameco plafond te kiezen. Maanden later, tijdens een kijkmiddag op de bouw is de verkoper langs geweest om de situatie in onze nieuwe woning op te nemen. Toen is ook besloten om wat extra houtwerk boven de plafonds aan te brengen; dit om het mogelijk te maken in de toekomst eventueel gordijnen op te hangen. Inmiddels is hele appartement voorzien van een mooi strak Plameco plafond voorzien van spotjes. De montage is zeer vlot en schoon verlopen door deskundige montagemedewerkers die vooraf goed met ons onze wensen nogmaals doornamen. Wij zijn blij dat we voor Plameco plafonds hebben gekozen.

Cor
9.9 van 10

Gewoon goed

martin
8.0 van 10

de 3 monteurs hebben netjes en goed werk gedaan , ze waren mooi op tijd, een heel ander gezicht nu, onze woonkamer.

Erik
9.9 van 10

Fijne kennismaking en heel zorgvuldig en netjes werk geleverd. We zijn erg tevreden.

Hans
9.9 van 10

Prima mensen Hard gewerkt Goed werk geleverd binnen de afgesproken tijd

C. de Weijer
9.0 van 10

.

Gertie
9.9 van 10

Totaal geen rommel en het ziet er prachtig strak uit

Hans de Kruif
9.0 van 10

zowel bij ons eerste gesprek op de zaak, het meten en maken van de offerte thuis als de montage, is alles vlekkeloos verlopen.

Emiel
9.0 van 10

We zijn uitermate tevreden over de verrichte werkzaamheden en de opgeleverde plafonds met bijbehorende verlichting.

anoniem
8.0 van 10

Ziet er heel fraai uit. Montage gaat heel snel.

Plameco spanplafonds Ieper

is vooral bekend van de rol die de stad speelde tijdens de Eerste Wereldoorlog (1914-1918). De Duitse troepen hebben tijdens vier slagen om Ieper tevergeefs geprobeerd om Ieper te bezetten. Tegenwoordig herinneren de vele graven, monumenten en plekken rondom Ieper aan dit tijdperk dat maar liefst een half miljoen soldaten het leven kostte in Ieper en omstreken. Tijdens de oorlog werd Ieper vrijwel geheel verwoest.

U wilt graag een nieuw plafond maar ziet op tegen de rommel?

Dan zijn de Spanplafonds van Plameco een uitkomst. Een nieuw Plameco plafond wordt meestal binnen 1 dag gemonteerd. Geen schilder- en/of reparatiewerk meer, een spanplafond van Plameco is geheel onderhoudsvrij en lichtecht waardoor het niet zal verkleuren. Met ons beproefde systeem bent u voor altijd verlost van die lelijke scheuren of los zittend stucwerk. Daar waar andere plafonds het begeven werkt ons Plameco spanplafond gewoon mee en zal niet scheuren of vervormen. Of u nu dus in Roeselare, De Panne, Koksijde, Veurne, Izegem of de stad Ieper woont, wij verzorgen al binnen één dag uw nieuwe spanplafond van Plameco.

In onze badsteden van de Panne tot aan Oostende zijn wij omringd door de mooie stranden en de natuurgebieden waar u prachtige wandelingen kunt maken

 

Voordelen van een Plameco plafond zijn dat u de grote meubels gedurende de montage gewoon kunt laten staan en de plafonds akoestisch corrigerend zijn. Dit kunnen we overigens ook nog optimaliseren met een akoestische corrector. Verder kunnen we op elke gewenste plaats verlichting aanbrengen in uw nieuwe spanplafond. Inbouwspotjes in LED-uitvoering, hanglampen of sterrenhemel, voor ons van Plameco Ieper is niks te gek. Ook kunnen we natuurlijk uw bestaande lampen terug in uw spanplafond plaatsen.

Heeft u een carport en ziet de onderkant van het dak er niet meer uit, ook hier kunnen wij een mooi spanplafond onder maken, doordat onze Spanplafonds de eigenschap hebben dat ze schimmel-, alg- en bacterie werend zijn. Uiteraard kunnen wij van Plameco Spanplafonds leveren in verschillende kleuren, in mat of hoogglans. Hoogglans Spanplafonds zijn met name wonderschoon in bijvoorbeeld uw badkamer en geven een zeer luxe uitstraling.

De alg-, schimmel- en bacterie werende eigenschappen van de Spanplafonds maken ze niet alleen uitstekend geschikt voor badkamers, maar dus ook voor iedere andere ruimte, waaronder buiten. Kortom, onze Spanplafonds zijn een uitstekende keus om uw woning te verfraaien en zullen een luxe uitstraling geven aan uw woonkamer keuken of ander vertrek.

Wij komen graag vanuit onze “Kattenstad” Ieper bij u langs voor een vrijblijvende offerte, of u kunt ons altijd bezoeken in de showroom in Ieper aan de Meenseweg 554