Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Ieper
Meenseweg 554
8902 Ieper
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Ieper - 0477-604185
9.0 van 2792 beoordelingen

Over ons

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Ieper

Meenseweg 554
8902 Ieper

Plan uw route
Vandaag
14:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
14:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
14:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Telefonisch bereikbaar

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

9.0

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Ieper

9.0 van 10
Tiny
8.0 van 10

Was over de hele linie zeer tevreden met de gang van zaken en het eindresultaat.

Bats
8.0 van 10

Goed en vakkundig aan gemaakt Zo als het nu lijkt

Wil
9.9 van 10

Plameco is een fijn bedrijf ik heb al plafonds in mijn badkamer en toilet. Nu de slaapkamers laten doen. Heel erg mooi geplaatst door 1 monteur met zijn vrouw. Hele lieve mensen en werkte erg netjes. Piet jij ook bedankt voor alles maar dat had ik al gemaild net de foto's. Groeten wil

adriaan
9.0 van 10

gewoon goed

willy
9.9 van 10

Alles goed verlopen

Jeffrey
9.0 van 10

Snel, weinig tot geen rommel en een prachtig resultaat!

Marc en Heidi Pe
9.9 van 10

De monteurs hebben netjes gewerkt en overleggen regelmatig met de klant. Ook Walter is nog langs geweest om te kijken of alles naar wens verloopt. Gastvrijheid op ten top! Wij zijn erg blij met ons nieuwe plafond en hopen er nog vele jaren te mogen genieten!

sjef
8.0 van 10

vraag over kwaliteit kan ik eigenlijk niet beandwoorden want ik heb het pas sins 18 augutus

Leo
8.0 van 10

Kwaliteit perfect, voorbereiding kan beter

Hans
9.9 van 10

heel mooti werk

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafonds Ieper

is vooral bekend van de rol die de stad speelde tijdens de Eerste Wereldoorlog (1914-1918). De Duitse troepen hebben tijdens vier slagen om Ieper tevergeefs geprobeerd om Ieper te bezetten. Tegenwoordig herinneren de vele graven, monumenten en plekken rondom Ieper aan dit tijdperk dat maar liefst een half miljoen soldaten het leven kostte in Ieper en omstreken. Tijdens de oorlog werd Ieper vrijwel geheel verwoest.

U wilt graag een nieuw plafond maar ziet op tegen de rommel?

Dan zijn de Spanplafonds van Plameco een uitkomst. Een nieuw Plameco plafond wordt meestal binnen 1 dag gemonteerd. Geen schilder- en/of reparatiewerk meer, een spanplafond van Plameco is geheel onderhoudsvrij en lichtecht waardoor het niet zal verkleuren. Met ons beproefde systeem bent u voor altijd verlost van die lelijke scheuren of los zittend stucwerk. Daar waar andere plafonds het begeven werkt ons Plameco spanplafond gewoon mee en zal niet scheuren of vervormen. Of u nu dus in Roeselare, De Panne, Koksijde, Veurne, Izegem of de stad Ieper woont, wij verzorgen al binnen één dag uw nieuwe spanplafond van Plameco.

In onze badsteden van de Panne tot aan Oostende zijn wij omringd door de mooie stranden en de natuurgebieden waar u prachtige wandelingen kunt maken

 

Voordelen van een Plameco plafond zijn dat u de grote meubels gedurende de montage gewoon kunt laten staan en de plafonds akoestisch corrigerend zijn. Dit kunnen we overigens ook nog optimaliseren met een akoestische corrector. Verder kunnen we op elke gewenste plaats verlichting aanbrengen in uw nieuwe spanplafond. Inbouwspotjes in LED-uitvoering, hanglampen of sterrenhemel, voor ons van Plameco Ieper is niks te gek. Ook kunnen we natuurlijk uw bestaande lampen terug in uw spanplafond plaatsen.

Heeft u een carport en ziet de onderkant van het dak er niet meer uit, ook hier kunnen wij een mooi spanplafond onder maken, doordat onze Spanplafonds de eigenschap hebben dat ze schimmel-, alg- en bacterie werend zijn. Uiteraard kunnen wij van Plameco Spanplafonds leveren in verschillende kleuren, in mat of hoogglans. Hoogglans Spanplafonds zijn met name wonderschoon in bijvoorbeeld uw badkamer en geven een zeer luxe uitstraling.

De alg-, schimmel- en bacterie werende eigenschappen van de Spanplafonds maken ze niet alleen uitstekend geschikt voor badkamers, maar dus ook voor iedere andere ruimte, waaronder buiten. Kortom, onze Spanplafonds zijn een uitstekende keus om uw woning te verfraaien en zullen een luxe uitstraling geven aan uw woonkamer keuken of ander vertrek.

Wij komen graag vanuit onze “Kattenstad” Ieper bij u langs voor een vrijblijvende offerte, of u kunt ons altijd bezoeken in de showroom in Ieper aan de Meenseweg 554