Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 5 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Plameco verhalen

Kijkje achter de schermen

Plameco. Dat is een exclusief spanplafondsysteem met geïntegreerde akoestische en verlichtingsoplossingen. Een uniek product dat staat voor kwaliteit, deskundigheid en creativiteit. 

Plameco. Dat is een familie met 180 franchisepartners in vijf verschillende landen. Samen installeren we meer dan 30.000 spanplafonds per jaar en daarmee inspireren we onze klanten.

Plameco. Dat is een succesverhaal. Dat zijn wij.

De blik naar boven:
Je herkent ze meteen ... de medewerkers van Plameco.

Wie zijn de mensen achter het merk Plameco?

We stellen jullie graag voor aan Hans, hij was jaren werkzaam op het hoofdkantoor van Plameco in Zaltbommel. Hans heeft een professionele achtergrond in de olie-industrie. Jarenlang hield Hans zich bezig met de aanleg en installatie van oliepijpen in Zuid-Afrika. De liefde en de geboorte van zijn zoon trokken hem terug naar Nederland. Daar kwam hij in contact met Jo, de oprichter van Plameco. Het duurde niet lang voordat Hans voor Jo werkte en met hem naar Engeland en Spanje reisde - altijd op zoek naar verdere ontwikkelingsmogelijkheden voor de productie van Plameco spanplafonds. Niet alleen zijn kennis van vreemde talen was goud waard, maar ook zijn werkhouding: "Werk moet leuk zijn, anders heef het geen zin", "Fouten maken is menselijk en hoort erbij", "Naar goede ideeën moet worden geluisterd en ze moeten worden uitgevoerd". Dit zijn ervaringen die Hans graag doorgeeft. Met 65 jaar met pensioen? Nee, daar was geen sprake van voor Hans. Hij bleef. 10 extra jaren lang. Hans was 50 jaar toen hij bij Plameco begon te werken en 75 jaar toen hij met pensioen ging. Een succesvolle periode van 25 jaar waarin hij de ontwikkeling van Plameco van een klein Nederlands familiebedrijf tot de Europese marktleider en franchisegever van dichtbij heeft meegemaakt. Wat Hans het leukst vond tijdens zijn tijd bij Plameco? "De goede werksfeer en de familiare manier van omgaan met elkaar". Dat blijkt ook tijdens ons gesprek, waar oud-collega's altijd even langskomen voor een praatje. Hans is populair. Als een van de eerste BBQ juryleden in Nederland (met een officiële opleiding in de VS en deelname aan BBQ wedstrijden in heel Europa), was Hans de grillmaster op alle Plameco barbecues. Als de mogelijke gezondheidsrisico's van Corona geen spaak in zijn wiel hadden gestoken, zou Hans nu nog steeds bij Plameco werken, zegt hij. Maar gelukkig is zijn afscheid van Plameco niet helemaal definitief. Bij de volgende barbecue, zal Hans weer achter de grill staan.

Nieuwsgierig naar meer verhalen?

Wordt vervolgd ...

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure