Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 6 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde
9.0 van 2752 beoordelingen

Videoserie woonmagazine

Welkom bij het mooier woonmagazine van Plameco. In deze 7-delige serie neemt Esmay je mee in de mogelijkheden van Plameco plafonds. Elke aflevering staat een bepaald thema centraal. 

Even voorstellen!

 

In deze videoserie gaat Esmay langs op verschillende locaties in Nederland om de plafonds van Plameco te bekijken. De serie bestaat uit zeven afleveringen die op deze website zullen verschijnen.

In de afleveringen is er aandacht voor de verschillende opties van Plameco plafonds. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, kleuren en akoestiek. 

Aflevering 1 - Spanplafonds

In de eerste aflevering van het mooier woonmagazine gaat Esmay langs op het hoofdkantoor van Plameco in Zaltbommel. Hier krijgt ze te zien wat er allemaal mogelijk is bij Plameco spanplafonds. Wat is een spanplafond en waarom kies je voor een spanplafond? In de afleveringen hierna zullen we dieper ingaan op de mogelijkheden.

Meer weten over spanplafonds

Aflevering 2 -  Verlichting

In de tweede aflevering van het mooier woonmagazine gaat Esmay in Ootmarsum langs bij Niek. Hij laat Esmay zien wat er allemaal mogelijk is met de verlichting bij Plameco spanplafonds. In dit huis is de verlichting weggewerkt achter de plafonds wat zorgt voor een strakke moderne uitstraling.

Meer weten over verlichting

 

Aflevering 3 - Akoestiek

In alweer de derde aflevering van het mooier woonmagazine gaat Esmay in Bergen langs bij Theo. Dankzij de akoestische oplossing van Plameco kan hij weer heerlijk pianospelen in zijn eigen appartement. Daarnaast heeft Theo nu ook nog eens een prachtig plafond waarin alle nieuwe 'lichtpunten' vakkundig zijn verwerkt.

Meer weten over akoestiek

Aflevering 4 - Kleurenplafonds

In deze vierde video van het mooier woonmagazine is Esmay zichtbaar onder de indruk van het kleurrijke huis van de Plameco klanten in Apeldoorn. Zij hebben voor hun gezinswoning gekozen voor gekleurde Plameco plafonds inclusief verlichting en akoestische oplossing. De kleuren zijn afkomstig uit het kleurenassortiment van Plameco en samengesteld op basis van de wensen van de klant. Dankzij de creatieve keuzes is er een prachtig 'levend kunstwerk' ontstaan. Ondanks de gedurfde kleuren straalt de woning een grote mate van rust en eenheid uit.

Meer weten over kleurenplafonds

Aflevering 5 - Fotoplafonds

In de vijfde aflevering van het mooier woonmagazine, bezoekt Esmay een kinderopvang in Hardenberg met hele speciale Plameco spanplafonds. De eigenaren hebben gekozen voor fotoplafonds met persoonlijk geselecteerde afbeeldingen van wolken en pioenrozen. Dit past perfect bij hun concept voor de kinderopvang: een combinatie tussen ruimte en natuur. De kinderen, hun ouders en de leiding van de opvang zijn erg enthousiast over deze plek, die uitnodigt tot creativiteit en speelse ontdekking.

Meer weten over fotoplafonds

Nieuwsgierig naar de volgende afleveringen?

Aflevering 6 verschijnt binnenkort. Blijf ons volgen en mis niets!

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure