Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Geef je plafond een facelift deze zomer

Steeds meer Europese landen gooien hun grenzen weer (gedeeltelijk) open voor toeristen. Toch zullen veel mensen komende zomervakantie thuis doorbrengen. Zo’n staycation kan een mooi moment zijn om je plafond een facelift te geven.

 

Blijf jij deze zomer ook thuis? De meeste mensen zijn ondertussen gewend geraakt aan het thuis zitten als gevolg van de corona-maatregelen van de overheid. Velen kiezen ervoor om ook tijdens de zomervakantie thuis te blijven. Een echte staycation! Het is natuurlijk heerlijk om in je eigen huis of tuin van je rust te genieten, maar dit is ook een mooi moment om klusjes in en rond het huis te doen. Zo besteed je je tijd niet alleen nuttig, maar wordt je eigen huis ook nog eens een stuk aangenamer.

 

Veel mensen hebben hun tijd thuis al besteed in de tuin, of met kopen van nieuwe meubels. Er zijn er echter maar weinig die aan hun plafond gedacht hebben. En dat is jammer, want een nieuw plafond kan je complete huis een frisse upgrade geven. Zeker met een spanplafond geef je je plafond een echte facelift.

 

Spanplafonds

Spanplafonds zijn bij lange na niet zo ingeburgerd als systeemplafonds of stucwerk, maar bieden ontzettend veel voordelen. Ze zijn gemaakt van sterke, hoogwaardige kunststof. Dit materiaal kan voor elke ruimte op maat gemaakt worden, zelfs bij vreemde hoeken of aparte plafondverlichting. Plameco is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van zulke spanplafonds.

 

 

De Spanplafonds van Plameco zijn makkelijk schoon te maken, vochtbestendig, en alg-, schimmel- en bacteriewerend. Dit maakt ze geschikt voor elke ruimte, zelfs de badkamer. Een specialist helpt je bij het ontwerpen van een plafond dat perfect in jouw ruimte en interieur past. Samen kijk je naar de indeling van de ruimte, de vorm van het plafond, en de verlichting. Ook met andere zaken aan het plafond, zoals een afzuigkap of rookmelder, wordt rekening gehouden. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw nieuwe spanplafond aan al jouw wensen en eisen voldoet.

 

Geplaatst in één dag

Je plafond een facelift geven kan dus veel voordeel opleveren, maar waarschijnlijk zit je er niet op te wachten je hele zomervakantie klussend door te brengen. Gelukkig hoeft dat ook niet! De monteurs van Plameco zijn gespecialiseerd in hun werk en plaatsen jouw nieuwe spanplafond binnen één dag. Terwijl jij lekker van de zon geniet, nemen de vakmannen jouw plafond onder handen. Zo zit jij de volgende dag al onder een gloednieuw spanplafond en profiteer je van alle voordelen die zo’n plafond opleverd.

 

Neem jij komende zomer je huis onder handen, en is jouw plafond toe aan een facelift? Neem dan contact op met Plameco. Via Plameco.be kun je een afspraak maken om langs te komen bij een van de filialen. Daarnaast kun je gratis advies aan huis inplannen. De specialisten van Plameco staan ook tijdens de zomerperiode klaar om je advies te geven over de mogelijkheden van een spanplafond in jouw huis.

 

Of je je zomervakantie nu moest afzeggen wegens een negatief reisadvies, of er zelfstandig voor kiest thuis tot rust te komen, met de service en spanplafonds van Plameco breng jij de zomer door onder een prachtig gerenoveerd plafond.

Spanplafonds

Ontdek alle mogelijkheden van Plameco spanplafonds voor jouw huis. Het juiste plafond voor elke kamer en elke stijl. Functioneel, veelzijdig en blijvend mooi.

Lees meer

Verlichting

Kies de juiste verlichting passend bij jouw interieur. Overdag helder en ’s avonds ontspannen en sfeervol. Het perfecte licht voor jouw perfecte huis.

Lees meer

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor helder geluid, goede gesprekken en betere concentratie. Hoe bereik je dit? Met geluidsabsorberend materiaal van Plameco.

Lees meer