Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 5 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Akoestiek

Verbeter de akoestiek in huis

Een echo of galm in huis kan erg vervelend zijn en zorgt voor een slechte akoestiek. Het kan hierdoor voorkomen dat je je minder kunt concentreren of je elkaar niet goed verstaat. Een slechte akoestiek heeft ook een negatieve invloed op de kwaliteit van geluidsapparatuur en muziekinstrumenten.

De akoestiek verbeteren lost de echo of galm in huis op, zodat het woongenot weer toeneemt. Toch wordt er niet vaak gedacht aan het verbeteren van de akoestiek, wellicht omdat velen niet op de hoogte zijn van een passende oplossing. Maar hoe kun je de akoestiek verbeteren? 

 

Een akoestisch plafond

De akoestiek verbeteren behoort tot één van de opties van een Plameco plafond. Het akoestisch plafond is een spanplafond dat is voorzien van een geluidsabsorberende laag tussen het originele plafond en het Plameco plafond. Het zorgt ervoor dat de weerkaatsing van het geluid in de ruimte sterk gereduceerd wordt, tot wel 50 procent. Je ziet niks van de geluidsabsorberende laag achter het plafond, maar het verschil hoor je wel!

 

Akoestische wanden

Een akoestisch plafond van Plameco kan niet alleen gebruikt worden voor het plafond, maar ook voor de muren. Hierdoor wordt de akoestiek nóg beter. Dit heeft niet alleen praktische voordelen, maar ook decoratieve voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie fotowand in combinatie met akoestisch materiaal. De akoestiek verbeteren kan dus op een zeer eenvoudige, maar ook mooie manier! 

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure