Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Herfst – tijd voor een knus gevoel in je huis

Wanneer de zomer op zijn einde loopt, komen er verlangen op; heimwee naar die ene warme lievelingstrui, naar de kleurige tinten van de herfstbladeren, naar Snert en de frisse wind, naar kastanjes en de gouden herfstzon ... En wat is er dan mooier dan thuiskomen in een warm nest! Dat warme gevoel wordt niet alleen opgeroepen door de behaaglijke kamertemperatuur, maar ook door licht en kleuren. Ontdek hier hoe Plameco je kan helpen. Krijg dat hyggelige* thuisgevoel met Plameco!

 

 

De betoverende magie van kleuren en stoffen

Wat zijn jouw favoriete herfstkleuren? Terracotta, oker, goudgeel? Of zachtbruin, hartverwarmend rood ... Het verlangen om deze betoverende natuur naar je huiskamer te halen, lijkt in dit jaargetijde bijna onweerstaanbaar. Door het volgen van een paar eenvoudige regels, maak je op natuurlijke en doeltreffende wijze de juiste beslissingen.

Heb je subtiele kleurtinten op je vier muren aangebracht die niet te opdringerig zijn? Bravo. Want "less is more" bij deze grote oppervlaktes. De kleuren van de muren moeten je interieurstijl ondersteunen, maar deze niet overheersen. Want gebruik je rustige kleurtonen in huis dan kun je heerlijk experimenteren met decoratieve materialen. Draai de wollige kant van je kussens naar voren in plaats van de gladde achterkant. Haal liever dat knusse dekentje tevoorschijn en gebruik het als kleuraccent in plaats van je vast te leggen op een felgekleurde muur. Drapeer droogbloemen of herfstachtige materialen in je vloervaas in plaats van snel verwelkende boeketten. Plaats liever grote kaarsen zonder poespas strategisch in je ruimte in plaats van die ene zware kandelaar met meerdere armen steeds maar weer heen en weer te schuiven. Rust creëren op een eenvoudige manier!

 

 

Plameco – Jouw partner in Hygge*

Najaarsgezelligheid heeft veel te maken met lichtomstandigheden, stemming, verlangens en materialen. Hoog tijd om je "vijfde muur" te betrekken bij de inrichting van je interieur – je plafond!

Een spanplafond van Plameco kan hier de perfecte bijdrage leveren. Het is verkrijgbaar in vele kleuren en motieven en je krijgt er gratis het goede gevoel bij. Zeker wanneer je keuze inclusief een sfeervolle verlichting is.

Zo'n spanplafond wordt gespannen in een frame dat onder het plafond is bevestigd. In de meeste gevallen wordt het spanplafond binnen één dag onder het bestaande plafond aangebracht.

 

 

Toveren met verlichting

Als je eenmaal hebt gekozen voor geïntegreerde verlichting in je plafond, dan zul je verbaasd zijn hoe de LED's, warme kleurtinten tevoorschijn toveren. Afhankelijk van het tijdstip van de dag of je gewenste stemming. Van "Oh, je bent al wakker!" tot "Lekker met de voeten op de bank!" Kies voor geïntegreerd licht en krijg er de ingebouwde goede atmosfeer bij. Kies een van de vele plafondkleuren uit het assortiment en laat je omhullen door warm of gedempt licht. Of, geniet van je nieuwe “klaarlichte dagverlichting”, die het gebrek aan licht in de donkere seizoenen compenseert.

Het absolute hoogtepunt zijn de spanplafonds met fotoprint en verlichting. Want dan kun je het motief op verschillende manieren laten glanzen of schijnen door de lichtbesturing. Het gekozen "hemel"- of "bladerdak"-motief zal een lenteachtig, zomerachtig of herfstachtig effect hebben. Afhankelijk van de gekozen kleur en intensiteit van het licht. Kijk maar eens naar deze overtuigende foto's!

 

 

Een nieuwe kijk op het plafond

Leveranciers van spanplafonds zoals Plameco hebben al snel onderkend: Het plafond wordt maar al te vaak over het hoofd gezien als een design-element. Plameco helpt je graag om deze grote vrije ruimte op een esthetisch waardevolle en professionele manier in beeld te brengen. Vooral in de herfst. Zo kan je in elk seizoen en op elk uur van de dag de weg vinden naar je eigen "vijf" muren. In de herfst kun je de "inrichtingsbarometer" gemakkelijk op Hygge instellen. Gewoon gezellig. Bij jou thuis.

* Hygge = (Deens) een gezellige, hartelijke sfeer waarbij je van de kleine goede dingen van het leven samen met je vrienden geniet.

Spanplafonds

Ontdek alle mogelijkheden van Plameco spanplafonds voor jouw huis. Het juiste plafond voor elke kamer en elke stijl. Functioneel, veelzijdig en blijvend mooi.

Lees meer

Verlichting

Kies de juiste verlichting passend bij jouw interieur. Overdag helder en ’s avonds ontspannen en sfeervol. Het perfecte licht voor jouw perfecte huis.

Lees meer

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor helder geluid, goede gesprekken en betere concentratie. Hoe bereik je dit? Met geluidsabsorberend materiaal van Plameco.

Lees meer