Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Spanplafond met hemel: een aantal voorbeelden

Aan de hemel kunnen prachtige taferelen te zien zijn. Van mooie wolkenpartijen en zonsondergangen, tot indrukwekkende sterrenhemels. Hoe mooi zou het wel niet zijn als je zo’n mooie hemel altijd in huis hebt? Dat kan, en daar hoef je geen kunstschilder voor in te huren. 

 

Met spanplafonds heb je de mogelijkheid om de natuur in huis te halen. Dat kan bijvoorbeeld door een mooi fotoplafond aan te brengen met een afbeelding van de hemel op te hangen, maar je kunt ook je eigen sterrenhemel creëren door te spelen met verlichting. Om te laten zien wat er allemaal mogelijk is zetten wij een aantal voorbeelden voor je op een rij.  


Altijd een blauwe lucht 

 

Wie wordt er nu niet blij van een blauwe lucht? Het betekent dat het een mooie dag zal worden, een blauwe lucht kan je zelfs productiever en energieker maken! Met zo’n mooie blauwe lucht in je badkamer begint je elke dag met dat fijne gevoel. Wanneer je een fotoplafond ophangt kun je kiezen uit allerlei verschillende hemel-afbeeldingen. In deze badkamer hangt dus een mooie, blauwe lucht met een paar witte wolken, maar er zijn nog veel meer luchten om uit te kiezen.


Het zonnetje in huis 

 

Nog een voorbeeld van zo’n blauwe hemel. Dit spanplafond laat bovendien de zonneschijn zien, waardoor je hebt zonnetje altijd in huis hebt. Heerlijk, toch? In dit geval zorgt de led-verlichting voor een ontzettend uniek effect, het maakt de blauwe lucht bijna los van de ruimte. Zeker in een smalle ruimte als deze maakt dat ruimte optisch groter. Zo kun je eindeloos spelen met de verlichting in combinatie met een spanplafond. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie lamp op de plek waarin de zon zit?


Maak je eigen sterrenhemel 

 

Spanplafonds bieden de mogelijkheid om verlichting op te hangen waar je maar wilt. Als we het hebben over een creatief gebruik van verlichting is dit een fantastisch voorbeeld. Hier is geen fotoplafond aangebracht. In plaats daarvan zijn er allemaal kleine lampjes opgehangen in een glanzend, zwart spanplafond. Zo kun je je eigen sterrenhemel aanbrengen in je badkamer, of waar je maar wilt in huis. 


Herfstwandeling in eigen huis 

 

Spanplafonds met hemel kunnen prachtig zijn, maar waarom zou je het alleen bij de lucht houden? Zoom een stukje verder uit en er zijn nog veel meer mooie afbeeldingen te maken. Zoals in dit voorbeeld, waar elke wandeling naar de koelkast voelt als een herfstwandeling door het bos. Jij kiest wat voor beeld je wilt zien wanneer je naar boven kijkt. Of het nu mooie bomen of wolkenkrabbers zijn, de mogelijkheden van spanplafonds met hemel zijn eindeloos.


Spanplafond met hemel van Plameco

Hopelijk hebben we je wat inspiratie kunnen bieden. Zoals je kunt zien zijn er allerlei dingen mogelijk met spanplafonds. Alleen al wanneer het gaat om plafonds met een hemel-afbeelding zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Door het unieke materiaal van spanplafonds, de mogelijkheid om foto’s te plaatsen en de creatieve ruimte voor verlichting is er voor iedereen wel een perfect spanplafond samen te stellen. Ben jij benieuwd naar de specifieke mogelijkheden bij jou thuis? Maak dan een afspraak bij een van onze locaties in Nederland of België. Daar zitten onze experts klaar om jou advies op maat te bieden.

Spanplafonds

Ontdek alle mogelijkheden van Plameco spanplafonds voor jouw huis. Het juiste plafond voor elke kamer en elke stijl. Functioneel, veelzijdig en blijvend mooi.

Lees meer

Verlichting

Kies de juiste verlichting passend bij jouw interieur. Overdag helder en ’s avonds ontspannen en sfeervol. Het perfecte licht voor jouw perfecte huis.

Lees meer

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor helder geluid, goede gesprekken en betere concentratie. Hoe bereik je dit? Met geluidsabsorberend materiaal van Plameco.

Lees meer