Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Kortrijk
Schoendalestraat 174
8793 Sint-Eloois-Vijve
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Kortrijk - 0477 - 604185
9.0 van 3047 beoordelingen

Over ons

Plameco Kortrijk heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Sint-Eloois-Vijve. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 0477 - 604185.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Sint-Eloois-Vijve

Schoendalestraat 174
8793 Sint-Eloois-Vijve

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Kortrijk

9.0 van 10
jan
9.9 van 10

Prettige medewerkers, beleefd en netjes. Vriendelijk in de omgang. Afspraak is afspraak. Het werk is van zeer hoge kwaliteit. Goede adviezen en duurzaam materieel.

Peter
9.9 van 10

Mensen die zeker stuk meer willen en dan ook doen dan wat ze zouden moeten doen Stuk extra dienstverlening is voor hun normaal Top dus in een woord

Ron
8.0 van 10

in ons vorige huis hadden we een Plameco plafond in de keuken. Dit is al meer dan 9 jaar geleden en we zagen dat Plameco enorm meer keuze mogelijkheden heeft nu. Het plafond in onze badkamer en toilet in ons huidige huis is erg mooi geworden. Wel vind ik dat in de badkamer er een lichtpunt bij had gemoeten, 2 is erg weinig...

Karin
9.9 van 10

* goed ontvangen in hun showroom door een hele vriendelijke dame. * een goed en duidelijk vervolg gesprek om alles in te meten en alles door te nemen wat onze wensen zijn en een stukje vak advies van Mark. * Het plaatsen van het plafond is in 1 dag goed en kundig door 2 hele vriendelijke/nette mannen vakkundig geplaatst. Al met al zijn wij super blij met het eindresultaat! :)

F
7.0 van 10

in eerste instantie ondeugdelijk materiaal geleverd daardoor 2 dagen langer in de rommel gezeten. Dus niet in 1 dag.

Henk Bosscha
6.0 van 10

Technisch zit het allemaal wel goed. Rik levert prima werk! Alleen jullie zijn wel ontzettend duur en de hele manier van "offreren" bevalt ons helemaal NIET. Je wordt gewoon heel vervelend onder druk gezet om maar direct een met pen ingevuld voorstel te tekenen. Bovendien ook nog eens -irritant!- direct een aanbetaling van 25% met pin automaat. Niet aangekondigd maar lekker gebruik maken van de omstandigheden. Je kunt niet anders en wilt verder! Bah, heel, heel erg vervelend! Dit hebben wij als heel vervelend en intimiderend ervaren. Graag een korting op het door ons te betalen bedrag want dit bedrag is belachelijk hoog gezien de totaal door jullie besteedde tijd en gebruik van materialen.

Hans
9.0 van 10

Goede voorlichting en advies, duidelijke communicatie over levering en maken afspraken voor montage, montage inderdaad in 1 dag door net personeel.

Marja
9.9 van 10

Wij hebben pas een spanplafond in one slaapkamer laten plaatsen en zijn zeer tevreden.

A.M.Marijnissen
9.9 van 10

Alles volgens afspraak en correct uitgevoerd

Jos
9.9 van 10

Op vrijdag 9 februari is bij ons het spanplafond geplaatst. De monteur was netjes vriendelijk en werkte keurig, een goed vakman. Het resultaat is prachtig !!! Hij heeft zelfs gestofzuigd en toen hij weg was kon je niet zien dat er gewerkt was, super. Wij zijn zeer content met ons plafond, de monteur en Plameco!

Plameco spanplafonds Kortrijk

U wilt graag een nieuw plafond maar ziet op tegen de rommel?

Dan zijn de spanplafonds van Plameco een uitkomst. Een nieuw Plameco plafond wordt meestal binnen 1 dag gemonteerd. Geen schilder- en/of reparatiewerk meer, een spanplafond van Plameco is geheel onderhoudsvrij en lichtecht waardoor het niet zal verkleuren. Met ons beproefde systeem bent u voor altijd verlost van die lelijke scheuren of los zittend stucwerk. Daar waar andere plafonds het begeven werkt ons Plameco spanplafond gewoon mee en zal niet scheuren of vervormen. Wij zijn werkzaam in en om het gebied van kortrijk en Waregem. 

Voordelen van een Plameco plafond zijn dat u de grote meubels gedurende de montage gewoon kunt laten staan en de plafonds akoestisch corrigerend zijn. Dit kunnen we overigens ook nog optimaliseren met een akoestische corrector. Verder kunnen we op elke gewenste plaats verlichting aanbrengen in uw nieuwe spanplafond. Inbouwspotjes in led-uitvoering, hanglampen of sterrenhemel, voor ons van Plameco Ieper is niks te gek. Ook kunnen we natuurlijk uw bestaande lampen terug in uw spanplafond plaatsen.

 

Heeft u een carport en ziet de onderkant van het dak er niet meer uit, ook hier kunnen wij een mooi spanplafond onder maken, doordat onze spanplafonds de eigenschap hebben dat ze schimmel-, alg- en bacterie werend zijn. Uiteraard kunnen wij van Plameco spanplafonds leveren in verschillende kleuren, in mat of hoogglans. Hoogglans spanplafonds zijn met name wonderschoon in bijvoorbeeld uw badkamer en geven een zeer luxe uitstraling.

De alg-, schimmel- en bacterie werende eigenschappen van de Spanplafonds maken ze niet alleen uitstekend geschikt voor badkamers, maar dus ook voor iedere andere ruimte, waaronder buiten. Kortom, onze Spanplafonds zijn een uitstekende keus om uw woning te verfraaien en zullen een luxe uitstraling geven aan uw woonkamer keuken of ander vertrek.

Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat en een maken een vrijblijvende offerte op, of u kunt ons altijd bezoeken in de showroom in Sint-Eloois-Vijve aan de Schoendalestraat 174.