Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Kortrijk
Schoendalestraat 174
8793 Sint-Eloois-Vijve
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Kortrijk
Schoendalestraat 174
8793 Sint-Eloois-Vijve
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Sint-Eloois-Vijve en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Kortrijk heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Sint-Eloois-Vijve. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 0477 - 604185.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Sint-Eloois-Vijve

Schoendalestraat 174
8793 Sint-Eloois-Vijve

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.0
van 3314 beoordelingen
B.A. ter Horst
9.0 van 10

We hebben Plameco Engelen leren kennen als een prettig bedrijf. Daarnaast waren zij bereid om mee te denken tijdens wijzigingen in het verbouwproces waardoor wij nu een mooie strak plafond in onze keuken hebben. Top.

aj
8.0 van 10

plameco is gewoon goed

Martin
9.0 van 10

De twee monteurs waren keurig op tijd. Zij verstonden hun vak. ze werkten secuur en netjes. Na de montage werd alles opgeruimd en er werd geen rommel achtergelaten Over service en garantie kan ik nog niets zeggen, dat moet de toekomst uitwijzen

Betsy
8.0 van 10

Al na twee weken begaf het eerste spotje het. Na melding hiervan werd dit de volgende dag al vervangen. Toen een week later weer een ander spotje stuk ging, kwam er twee dagen later iemand om het te vervangen. deze problemen zijn dus goed opgelost!

Nico
9.0 van 10

De installatie van het plafond vond volgens afspraak plaats door een deskundige en vriendelijke installateur. Het resultaat is prima en volgens verwachting.

de Wilde
9.9 van 10

.

anja
9.9 van 10

Ongelofelijk hoe mooi de gang en de badkamer is geworden. Montage door geweldige vakmensen die heel precies zijn.

Caroline
9.0 van 10

We zijn tevreden over de goede samenwerking.

Arina
8.0 van 10

In een woord, wow, mijn badkamer was al prachtig, maar is nu nog mooier geworden.

Cees
7.0 van 10

Het plavond is netjes en nauwkeurig geplaatst

Plameco spanplafonds Kortrijk

U wilt graag een nieuw plafond maar ziet op tegen de rommel?

Dan zijn de spanplafonds van Plameco een uitkomst. Een nieuw Plameco plafond wordt meestal binnen 1 dag gemonteerd. Geen schilder- en/of reparatiewerk meer, een spanplafond van Plameco is geheel onderhoudsvrij en lichtecht waardoor het niet zal verkleuren. Met ons beproefde systeem bent u voor altijd verlost van die lelijke scheuren of los zittend stucwerk. Daar waar andere plafonds het begeven werkt ons Plameco spanplafond gewoon mee en zal niet scheuren of vervormen. Wij zijn werkzaam in en om het gebied van kortrijk en Waregem. 

Voordelen van een Plameco plafond zijn dat u de grote meubels gedurende de montage gewoon kunt laten staan en de plafonds akoestisch corrigerend zijn. Dit kunnen we overigens ook nog optimaliseren met een akoestische corrector. Verder kunnen we op elke gewenste plaats verlichting aanbrengen in uw nieuwe spanplafond. Inbouwspotjes in led-uitvoering, hanglampen of sterrenhemel, voor ons van Plameco Ieper is niks te gek. Ook kunnen we natuurlijk uw bestaande lampen terug in uw spanplafond plaatsen.

 

Heeft u een carport en ziet de onderkant van het dak er niet meer uit, ook hier kunnen wij een mooi spanplafond onder maken, doordat onze spanplafonds de eigenschap hebben dat ze schimmel-, alg- en bacterie werend zijn. Uiteraard kunnen wij van Plameco spanplafonds leveren in verschillende kleuren, in mat of hoogglans. Hoogglans spanplafonds zijn met name wonderschoon in bijvoorbeeld uw badkamer en geven een zeer luxe uitstraling.

De alg-, schimmel- en bacterie werende eigenschappen van de Spanplafonds maken ze niet alleen uitstekend geschikt voor badkamers, maar dus ook voor iedere andere ruimte, waaronder buiten. Kortom, onze Spanplafonds zijn een uitstekende keus om uw woning te verfraaien en zullen een luxe uitstraling geven aan uw woonkamer keuken of ander vertrek.

Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat en een maken een vrijblijvende offerte op, of u kunt ons altijd bezoeken in de showroom in Sint-Eloois-Vijve aan de Schoendalestraat 174.