Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Kortrijk
Schoendalestraat 174
8793 Sint-Eloois-Vijve
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Kortrijk - 0477 - 604185
9.0 van 3119 beoordelingen

Over ons

Plameco Kortrijk heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Sint-Eloois-Vijve. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 0477 - 604185.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Sint-Eloois-Vijve

Schoendalestraat 174
8793 Sint-Eloois-Vijve

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Kortrijk

9.0 van 10
J.
8.0 van 10

Ben tevreden over het resultaat. Ziet er netjes uit en alles is netjes opgeruimd

Karin
9.9 van 10

* goed ontvangen in hun showroom door een hele vriendelijke dame. * een goed en duidelijk vervolg gesprek om alles in te meten en alles door te nemen wat onze wensen zijn en een stukje vak advies van Mark. * Het plaatsen van het plafond is in 1 dag goed en kundig door 2 hele vriendelijke/nette mannen vakkundig geplaatst. Al met al zijn wij super blij met het eindresultaat! :)

A. Engels
9.9 van 10

22 jaar geleden zagen we op de Zuid Nederlandse beurs in Eindhoven de stand Plameco staan. We hebben een afspraak gemaakt dat er een vertegenwoordiger aan huis kwam en die ons dan kon vertellen wat de onkosten zullen zijn. We gingen voor de badkamer die niet verbouwd werd. Ook lieten we de slaapkamer opmeten en nu kwam het reken werk. Van Dhr J. Bakker. Dit bedrag wat daar uit kwam viel zat mee en besloten om het te doen. Alle lof en tevredenheid over beide plafonds vooral de badkamer. Dit jaar hebben we de badkamer weer gemodeniseerd en alles er uit en nieuw er in. En wederom kon we geen andere plafond vinden die na 22 jaar nog zo mooi en strak er in zat dan van Plameco. Daarom hebben we weer een nieuw plafond geplaatst van Plameco. Wel op een andere manier van montage dan vroeger maar weer net zo strak. En even makkelijk in onderhoed en schoonmaken.

J.P.
8.0 van 10

De kleur van de randen, dit vind ik een minpunt bij het plafond in de kamer. Er zou daarin meer kleurkeuze moeten zijn. zou daarin meer keus moeten zijnhet plafond in de kamer

Henk
9.0 van 10

Wij zijn zeer tevreden de rust en gemoedelijke omgang van mark

Anita
9.9 van 10

Monteur was vriendelijk en erg kundig. Hebben een schitterend plafond nu

S.
9.9 van 10

Goed en net werk. Mooi resultaat.

trees en moeder
9.9 van 10

helemaal tevreden perfekt! niets op aan te merken ieder die een nieuw plafond wil raad ik dit aan geen rommel of grote verhuizing en in een dag klaar onze complimenten!

Koos
9.0 van 10

Mooi plafond dat snel en goed geplaatst wordt.

Fam
9.0 van 10

Ziet er strak uit. Super netjes geregeld allemaal. Bedankt Plameco

Plameco spanplafonds Kortrijk

U wilt graag een nieuw plafond maar ziet op tegen de rommel?

Dan zijn de spanplafonds van Plameco een uitkomst. Een nieuw Plameco plafond wordt meestal binnen 1 dag gemonteerd. Geen schilder- en/of reparatiewerk meer, een spanplafond van Plameco is geheel onderhoudsvrij en lichtecht waardoor het niet zal verkleuren. Met ons beproefde systeem bent u voor altijd verlost van die lelijke scheuren of los zittend stucwerk. Daar waar andere plafonds het begeven werkt ons Plameco spanplafond gewoon mee en zal niet scheuren of vervormen. Wij zijn werkzaam in en om het gebied van kortrijk en Waregem. 

Voordelen van een Plameco plafond zijn dat u de grote meubels gedurende de montage gewoon kunt laten staan en de plafonds akoestisch corrigerend zijn. Dit kunnen we overigens ook nog optimaliseren met een akoestische corrector. Verder kunnen we op elke gewenste plaats verlichting aanbrengen in uw nieuwe spanplafond. Inbouwspotjes in led-uitvoering, hanglampen of sterrenhemel, voor ons van Plameco Ieper is niks te gek. Ook kunnen we natuurlijk uw bestaande lampen terug in uw spanplafond plaatsen.

 

Heeft u een carport en ziet de onderkant van het dak er niet meer uit, ook hier kunnen wij een mooi spanplafond onder maken, doordat onze spanplafonds de eigenschap hebben dat ze schimmel-, alg- en bacterie werend zijn. Uiteraard kunnen wij van Plameco spanplafonds leveren in verschillende kleuren, in mat of hoogglans. Hoogglans spanplafonds zijn met name wonderschoon in bijvoorbeeld uw badkamer en geven een zeer luxe uitstraling.

De alg-, schimmel- en bacterie werende eigenschappen van de Spanplafonds maken ze niet alleen uitstekend geschikt voor badkamers, maar dus ook voor iedere andere ruimte, waaronder buiten. Kortom, onze Spanplafonds zijn een uitstekende keus om uw woning te verfraaien en zullen een luxe uitstraling geven aan uw woonkamer keuken of ander vertrek.

Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat en een maken een vrijblijvende offerte op, of u kunt ons altijd bezoeken in de showroom in Sint-Eloois-Vijve aan de Schoendalestraat 174.