Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Sint-Niklaas
Heistraat 1
9100 Sint-Niklaas
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Sint-Niklaas - 03 - 7763062
9.0 van 3278 beoordelingen

Over ons

Plameco Sint-Niklaas heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Sint-Niklaas. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 03 - 7763062.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Sint-Niklaas

Heistraat 1
9100 Sint-Niklaas

Plan uw route
Vandaag
09:00 - 17:00
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Sint-Niklaas

9.0 van 10
peter
9.0 van 10

alles netjes en correct afgewerkt

S.G. van de Esschert
9.9 van 10

werken netjes en laten geen rotzooi achter, duidelijke communicatie

fam
9.0 van 10

in één woord geweldig. Zowel het advies bij ons thuis door Mark als de montage door Mark en een werknemer ervaren wij als zeer positief.

G
9.0 van 10

Wij zijn tot op heden heel tevreden. De monteurs bij ons Johan en Peter waren vakmensen top. Er was de eerste dag een spotje wat niet werkte,de heer Bijl kwam dezelfde dag deze nog vervangen.

J.
9.9 van 10

Netjes ziet er goed uit

jacquelien van Ooijen
9.9 van 10

Advies in de showroom, goed. Er werd duidelijke informatie gegeven. Advies thuis goed, er werd goed uitgelegd hoe het plafond werd geplaatst. Waar de spotjes moesten komen. Afspraken werden na gekomen. De monteur kwam op tijd en heeft het plafond netjes gehangen. Vertelde regelmatig wat hij ging doen, zodat we precies konden volgen hoe het plafond werd gehangen. De keuken is er door verandert, en we genieten elke dag van het mooie plafond.

anoniem
8.0 van 10

Alles is naar wens uitgevoerd. En zijn tevreden met het resultaat.

Jos Baken
9.0 van 10

Goed gewerkt, mooi plafond, binnen de regels van Corona.

Vincent
9.9 van 10

Na de aankoop van onze woning nog voor de sleuteloverdracht een plafondplan gemaakt met Walter. Kort na sleuteloverdracht is het spanplafond incl verlichting geplaatst. Mooie voorbeelden in de Showroom te Drempt gezien en het resultaat in onze eigen woning is geheel naar wens. Goed meegedacht door Walter (verkoper) en Fred (monteur) voor het verlichtingsplan en het eindresultaat is prachtig. Heren, bedankt en ga zo door!

rinus
9.9 van 10

heel netjes gewerkt en toch in 1 dag klaar ondanks dat hij maar alleen was

Plameco spanplafonds

U weet uiteraard dat de Sint in Sint-Niklaas woont, maar wist u ook dat de specialist in het plaatsen van spanplafonds ook in Sint Niklaas woont? Wij van Buerman zijn al jaren expert in het plaatsen van flexibele plafonds van hoogwaardig kunststof.

Dankzij onze gepatenteerde technieken kunnen we in 1 dag uw ruimte een nieuwe uitstraling geven. Of dat het nu gaat om uw woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer, onze spanplafonds zijn geschikt om in elke ruimte te plaatsen doordat ze antistatisch, schimmel- en bacterie werend zijn. En schilderen is ook verleden tijd, een Plameco spanplafond is immers kleurvast waardoor hij er blijvend als nieuw uitziet!

 

Bij de plaatsing van een Plameco spanplafond word er aan alle details gedacht. Zo kunnen we uw bestaande verlichting opnieuw integreren of kan er een keuze gemaakt worden uit ons ruim assortiment van inbouwspots, gaande van klassiek tot eigentijds. Ook de afwerking van uw nieuw spanplafond krijgt de grootste zorg, met een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden kunnen we elk plafond afwerken naar uw persoonlijke wensen. Bovendien kan een spanplafond van Plameco geplaatst worden zonder kap en breekwerk, terwijl uw meubelen blijven staan!

Kortom, wij hebben de oplossing om het plafond te maken dat u altijd wou!

Net zoals de goede lieve Sint zijn wij er voor iedereen in het waasland en daarbuiten, van Lokeren tot Beveren, van Stekene tot Dendermonde! U kan de eindeloze mogelijkheden komen ontdekken in onze toonzaal, of via een vrijblijvend bezoek bij u thuis!

U kan ons bereiken per telefoon, email of via het contactformulier op de website!

Tot binnenkort!