Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Turnhout
Steenweg op Zevendonk 181
2300 Turnhout
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Turnhout
Steenweg op Zevendonk 181
2300 Turnhout
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Turnhout en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Turnhout heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Turnhout. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 0495 - 248840.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Turnhout

Steenweg op Zevendonk 181
2300 Turnhout

Plan uw route
Vandaag
Gesloten
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.0
van 3352 beoordelingen
Van Tankere
8.0 van 10

Goed advies, duidelijke uitleg en ook na bezoek op locatie correct begeleid door Plameco. Bij montage had monteur echter geen idee wat er besproken was en had ook geen plan. Werkinstructie naar monteur toe was dan ook minimaal, maar monteur leverde geweldig werk met een prachtig resultaat.

Harry
9.0 van 10

Koopgesprek was duidelijk. De voorbereiding is goed verlopen De monteurs waren vaklieden, wisten wat ze deden. Goede montage, juiste materialen en gereedschappen. Ben zeer tevreden met de manier waarop het werd gemonteerd en zeer met het eindresultaat. Ook de service is ook unbureaucratisch.

arnold
8.0 van 10

De monteurs hebben hard gewerkt. Daar zijn we erg tevreden over.

martens
9.9 van 10

wij zijn erg tevreden over ons nieuwe plafond in de woonkamer. Het oogt een stuk ruimer en rustiger. Ook onze complimenten aan de monteurs: vakmensen!! Alles netjes opgeruimd toen het plafond klaar was. Wij zijn er erg blij mee.

Familie
9.9 van 10

Deskundig en goed advies. Adviseur en monteur kundig en plafond snel en goed geplaatst. Zeer tevreden over eindresultaat, lijkt alsof we een gestukt plafond hebben, zo strak.

Coby
9.9 van 10

Bij ons thuis is gesproken over wat en hoe we het slaapkamerplafond wilden. Diverse voorbeelden met uitleg bekeken. Alles zeer duidelijk en overzichtelijk. We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat , en zouden dit aan iedereen aanraden.

Ruud
9.0 van 10

Zeer tevreden over het product en de kundigheid van de monteur

Annick Lieuwen
9.9 van 10

Goede service, zowel vooraf als door de monteur. Ik ben heel blij met mijn spanplafond in de badkamer met led verlichting rondom. De monteur heeft het keurig en snel geinstalleerd. Ik moest nog wel wat stof opruimen, maar verder geen afval oid. Het kon zo over mijn oude plafond heen. Ik zou het iedereen aanraden, zo'n mooi strak Plameco spanplafond.

Chris
8.0 van 10

Mijn oude keuken heeft in een dag een moderne uitstraling. Oude systeem plafond eruit en om half vier klaar. De oprit veranderde in een moderne werkplaats. Door de medewerker is zeer kundig gewerkt. Elektriciteit aangebracht…… Ik stond er verbaasd over!!!!!!

J.
9.0 van 10

Vriendelijk en duidelijk bij opmaken offerte. Met een strak resultaat. Enige piepkleine puntje je dat ze nog niet voorbereid zijn op de nieuwe wtw, (de originele erin was mooier) maar dat komt vast. Mooie verlichting ook er in met allerlei mogelijkheden.

Plameco spanplafonds Turnhout

Welkom bij het team van Famst in Turnhout. Wij zijn al bijna 30 jaar dealer van Plameco spanplafonds en delen graag onze kennis en ervaring met onze bewoners in de Kempen en omstreken.

Ze zeggen wel eens, het leven in de Kempen is goed. Dat geldt in overdrachtelijke zin ook voor onze spanplafonds. Een nieuw plafond maakt in één dag een groot verschil in uw living, keuken, slaapkamer of badkamer. Het is namelijk het grootste niet bedekte oppervlak van uw ruimte. Dus als u daar iets aan verandert wijzigt de gehele ruimte van sfeer.

Speciaal voor ruimten zoals de badkamer is er de mogelijkheid een extra akoestische corrector onzichtbaar te plaatsen in uw nieuw Plameco spanplafond. Hierdoor krijgt de ruimte, ook zeer geschikt voor de living, een aangename stilte. Zoals u dat wellicht nog herinnerd van bij bompa en bomma vroeger thuis.

Wat velen wellicht nog niet weten is dat wij de advisering van uw spanplafond bij u thuis doen. Wij nemen eigenlijk een kleine showroom mee zodat u onder het gemak van een koffie of thee de spanplafond naar uw wensen kan samenstellen. Dus ook de exclusieve verlichting die voor Plameco gemaakt wordt door een Duitse kwaliteitsmerk kunt u in uw spanplafond integreren. Natuurlijk kan ook de mooie luster terug worden gehangen.

 

Wilt ook een moderne uitstraling of liever iets klassieks, voor een ieder is er de mogelijkheid zijn of haar spanplafond samen te stellen. Strak of met mouluren/sierlijsten,  uiteraard met LED verlichting. Hierbij is de laatste nieuwe ontwikkeling de LED lamp die je kan dimmen als de oude vertrouwde halogeen lamp. Bij het dimmen wordt de lichttemperatuur gewijzigd van warm wit naar kaars warm wit. Wij noemen dat ‘Dim2Warm’.

Ons team bestaat uit enkel zeer gemotiveerde mensen die er alles aan doen uw plafondwensen te realiseren. Onze Tom kunt u thuis alles vragen over de samenstelling van uw spanplafond. U krijgt ook direct duidelijk wat de investering is voor uw plafond. Johan, onze monteur, is al vrijwel 25 jaar actief met Plameco spanplafonds en er zijn dan voor hem ook geen geheimen meer. Daar waar er uitdagingen zijn heeft hij vrijwel altijd de oplossing.

Kom eens binnen lopen bij ons op de Steenweg op Zevendonk en overtuig u zelf van de kwaliteit. Daar zal Michiel u hartelijk ontvangen.