Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Turnhout
Steenweg op Zevendonk 181
2300 Turnhout
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Turnhout
Steenweg op Zevendonk 181
2300 Turnhout
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Turnhout en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Turnhout heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Turnhout. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 0495 - 248840.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Turnhout

Steenweg op Zevendonk 181
2300 Turnhout

Plan uw route
Vandaag
08:00 - 18:30
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.0
van 3305 beoordelingen
Jan
9.0 van 10

Er is netjes gewerkt, er is ook nog gevraagd of de verlichting op de juiste plaats was aangegeven, en in overleg iets aangepast. En of de juiste dimmers waren gemonteerd. Bij "advies thuis" is dat eigenlijk niet ter sprake gekomen welke soort dimmers er geplaatst moesten worden.( ik had al bestaande dimmers)En ik heb het ook niet gevraagd. Ik heb daar later over gebeld en ik ben netjes terug gebeld en heb te horen gekregen welke soort dimmers ik moest kopen. Met Service & Garantie heb ik nog weinig ervaring. Kwaliteit (materiaal?) idem Maar we zijn dik tevreden met ons nieuwe plafond!

jan
9.0 van 10

monteur was keurig op tijd , netjes gewerkt en alles opgeruimd

Leo
9.0 van 10

Stipt op de afgesproken tijd stonden de monteurs voor de deur en aan het eind van de middag hadden we een prachtig nieuw plafond.

Ronald
9.9 van 10

Fijne vakman, uitstekend werk geleverd. Lastige klus met schuin en recht gedeelte en rare hoekjes. Tot in de avond gebleven om de klus af te maken, zonder af te roffelen. Zeer tevreden.

Ton
9.0 van 10

deskundig en goed vakwerk, prettige medewerkers

H.C. Keim
8.0 van 10

het is goed gemonterd zonder stof

Stef
9.0 van 10

Maken afspraken waar en zijn klantgericht en vriendelijk.

PETER
9.0 van 10

Parket Valentin kon ondanks alle drukte in zijn bedrijf zijn werk plannen zodat onze werf die eveneens onder tijdsdruk zat nog tot een perfect einde brengen. Alle respect voor deze service

Johnny en Brigitte van Kuik
9.9 van 10

Een plafond in de badkamer laten plaatsen met inbouwspots en afzuigventilator. Kundige monteur en alles in overleg! Zeer tevreden over het eindresultaat en de manier waarop dit tot stand gekomen is!

Liduin
9.0 van 10

prettige en vriendelijke ontvangst met lekkere koffie en goede uitleg en directe antwoorden op mijn vragen, weer een kopje koffie en gezellige babbelen met natuurlijk een afspraak inplannen, zodat thuis de situatie bekeken, gemeten en besproken kan worden, waarbij goede tips, meedenken in mijn mogelijkheden en afspraak gemaakt, keurig op tijd en een geweldig vriendelijke, bekwame en prettige medewerker, die ook nog bruikbare tips gaf en keurig gewerkt heeft met zelfs nog ruimte en tijd voor uitleg, ik kreeg ook nog de tijd om foto's tijdens zijn werk te maken, ik vond het zo indrukwekkend dat dit werk door 1 persoon wordt gedaan, maar ook nog hoe, het is zijn werk, maar ik heb grote bewondering voor hem, alles werd netjes opgeruimd tijdens de werkzaamheden, je kon aan de vloer 's avonds niet zien dat hij de hele dag gewerkt had, maar aan het plafond des te meer, FANTASTISCH wat een verschil. Plameco wees zuinig op deze medewerker en samen zijn jullie fijn om mee te werken, groetjes Liduin

Plameco spanplafonds Turnhout

Welkom bij het team van Famst in Turnhout. Wij zijn al bijna 30 jaar dealer van Plameco spanplafonds en delen graag onze kennis en ervaring met onze bewoners in de Kempen en omstreken.

Ze zeggen wel eens, het leven in de Kempen is goed. Dat geldt in overdrachtelijke zin ook voor onze spanplafonds. Een nieuw plafond maakt in één dag een groot verschil in uw living, keuken, slaapkamer of badkamer. Het is namelijk het grootste niet bedekte oppervlak van uw ruimte. Dus als u daar iets aan verandert wijzigt de gehele ruimte van sfeer.

Speciaal voor ruimten zoals de badkamer is er de mogelijkheid een extra akoestische corrector onzichtbaar te plaatsen in uw nieuw Plameco spanplafond. Hierdoor krijgt de ruimte, ook zeer geschikt voor de living, een aangename stilte. Zoals u dat wellicht nog herinnerd van bij bompa en bomma vroeger thuis.

Wat velen wellicht nog niet weten is dat wij de advisering van uw spanplafond bij u thuis doen. Wij nemen eigenlijk een kleine showroom mee zodat u onder het gemak van een koffie of thee de spanplafond naar uw wensen kan samenstellen. Dus ook de exclusieve verlichting die voor Plameco gemaakt wordt door een Duitse kwaliteitsmerk kunt u in uw spanplafond integreren. Natuurlijk kan ook de mooie luster terug worden gehangen.

 

Wilt ook een moderne uitstraling of liever iets klassieks, voor een ieder is er de mogelijkheid zijn of haar spanplafond samen te stellen. Strak of met mouluren/sierlijsten,  uiteraard met LED verlichting. Hierbij is de laatste nieuwe ontwikkeling de LED lamp die je kan dimmen als de oude vertrouwde halogeen lamp. Bij het dimmen wordt de lichttemperatuur gewijzigd van warm wit naar kaars warm wit. Wij noemen dat ‘Dim2Warm’.

Ons team bestaat uit enkel zeer gemotiveerde mensen die er alles aan doen uw plafondwensen te realiseren. Onze Tom kunt u thuis alles vragen over de samenstelling van uw spanplafond. U krijgt ook direct duidelijk wat de investering is voor uw plafond. Johan, onze monteur, is al vrijwel 25 jaar actief met Plameco spanplafonds en er zijn dan voor hem ook geen geheimen meer. Daar waar er uitdagingen zijn heeft hij vrijwel altijd de oplossing.

Kom eens binnen lopen bij ons op de Steenweg op Zevendonk en overtuig u zelf van de kwaliteit. Daar zal Michiel u hartelijk ontvangen.