Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Turnhout
Steenweg op Zevendonk 181
2300 Turnhout
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

9.0 van 3047 beoordelingen

Over ons

Plameco Turnhout heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Turnhout. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 0495 - 248840.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Turnhout

Steenweg op Zevendonk 181
2300 Turnhout

Plan uw route
Vandaag
08:00 - 18:30
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Turnhout

9.0 van 10
Eric
9.0 van 10

Er is 1 ding: de materialen die mij weten getoond bij het huisbezoek waren anders ( vooral het doek ) dan wat er bij de uitvoering werd geplaatst.

J.J.
9.0 van 10

Snelle en nette montage van ervaren team, alles volgens afspraak.

Aart
9.0 van 10

Goed werk afgeleverd en goed advies!

Arna en Henk
9.0 van 10

Van in februari waterschade naar super snel herstel, vakkundig en mooi resultaat.

D
7.0 van 10

Prima contact, snelle reactie, netjes gewerkt door de monteurs, mooie afwerking,

Harm
9.0 van 10

Alleen maar positief.Goede contacten en duidelijke afspraken

D.P.
9.9 van 10

In ons vorige huis een plafond van plameco gehad. In eerste instantie een vervelende ervaring met een slechte monteur. Uiteindelijk alles netjes opgelost en veel plezier gehad van ons plafond. Dus ook in ons nieuwe huis gekozen voor een plamecoplafond in de badkamer. Deze keer vriendelijke monteurs die het plafond er netjes in hebben gemaakt.

Wendy Dokter
9.9 van 10

Het werk werd gedaan door kundige, vriendelijke mensen. Het resultaat is nog mooier dan verwacht. Inmiddels door verschillende mensen gezien, die ook zeer onder de indruk waren.

Ben van Moerkerk
9.9 van 10

Prima geholpen in de showroom in Arnhem (door Björn Engelen) en alle opties doorgelopen en een mooie prijs afgesproken. Ivm onvoorziene omstandigheden hebben we in goed overleg met de leverancier de datum voor de plaatsing kunnen verschuiven. Afgelopen week is het plafond in onze badkamer voorzien van het prachtige plafond incl. spotjes en de complimenten voor de medewerker die de plaatsing gedaan heeft en goed meegedacht heeft met o.a. de plaats van de spotjes etc.!

R.
9.0 van 10

Ge woon goed en klantvriendelijk

Plameco spanplafonds Turnhout

Welkom bij het team van Famst in Turnhout. Wij zijn al bijna 30 jaar dealer van Plameco spanplafonds en delen graag onze kennis en ervaring met onze bewoners in de Kempen en omstreken.

Ze zeggen wel eens, het leven in de Kempen is goed. Dat geldt in overdrachtelijke zin ook voor onze spanplafonds. Een nieuw plafond maakt in één dag een groot verschil in uw living, keuken, slaapkamer of badkamer. Het is namelijk het grootste niet bedekte oppervlak van uw ruimte. Dus als u daar iets aan verandert wijzigt de gehele ruimte van sfeer.

Speciaal voor ruimten zoals de badkamer is er de mogelijkheid een extra akoestische corrector onzichtbaar te plaatsen in uw nieuw Plameco spanplafond. Hierdoor krijgt de ruimte, ook zeer geschikt voor de living, een aangename stilte. Zoals u dat wellicht nog herinnerd van bij bompa en bomma vroeger thuis.

Wat velen wellicht nog niet weten is dat wij de advisering van uw spanplafond bij u thuis doen. Wij nemen eigenlijk een kleine showroom mee zodat u onder het gemak van een koffie of thee de spanplafond naar uw wensen kan samenstellen. Dus ook de exclusieve verlichting die voor Plameco gemaakt wordt door een Duitse kwaliteitsmerk kunt u in uw spanplafond integreren. Natuurlijk kan ook de mooie luster terug worden gehangen.

 

Wilt ook een moderne uitstraling of liever iets klassieks, voor een ieder is er de mogelijkheid zijn of haar spanplafond samen te stellen. Strak of met mouluren/sierlijsten,  uiteraard met LED verlichting. Hierbij is de laatste nieuwe ontwikkeling de LED lamp die je kan dimmen als de oude vertrouwde halogeen lamp. Bij het dimmen wordt de lichttemperatuur gewijzigd van warm wit naar kaars warm wit. Wij noemen dat ‘Dim2Warm’.

Ons team bestaat uit enkel zeer gemotiveerde mensen die er alles aan doen uw plafondwensen te realiseren. Onze Tom kunt u thuis alles vragen over de samenstelling van uw spanplafond. U krijgt ook direct duidelijk wat de investering is voor uw plafond. Johan, onze monteur, is al vrijwel 25 jaar actief met Plameco spanplafonds en er zijn dan voor hem ook geen geheimen meer. Daar waar er uitdagingen zijn heeft hij vrijwel altijd de oplossing.

Kom eens binnen lopen bij ons op de Steenweg op Zevendonk en overtuig u zelf van de kwaliteit. Daar zal Michiel u hartelijk ontvangen.