Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Een creatieve inrichting met fotoplafonds: 6x inspiratie

Wat is er persoonlijker dan een foto? Met fotoplafonds kan je jouw creativiteit de vrije loop laten en je inrichting de ultieme persoonlijke touch geven. Maar hoe pak je dat aan, zo’n fotoplafond? Wat ziet er goed uit? En wat zijn de mogelijkheden? In deze blog vind je 6 keer inspiratie.

 

Creatief met fotoplafonds: 6 voorbeelden

In deze blog geven wij je 6 voorbeelden van creatieve inrichtingen met een fotoplafond. Van heerlijk luchtige badkamers tot stoere kinderkamers. Lees snel verder en laat je inspireren!

 

1. Een luchtige badkamer

 

 

Op een fotoplafond kun je van alles printen. Van persoonlijke vakantiefoto’s, tot abstracte fotografie. Maar het meest populaire thema om op een fotoplafond af te laten drukken, is ongetwijfeld de lucht. Mooie wolkenpartijen, warme zonsondergangen of strakblauwe hemels: ze geven elke ruimte een luchtige en lichte sfeer. Net zoals in deze badkamer.

 

2. En een natuurlijke badkamer

 

 

Hier hebben we een totaal ander soort badkamer. Veel warmer, natuurlijker, gezelliger. De overeenkomst: ook deze badkamer is afgemaakt met een fotoplafond. Dit keer met een imposant zicht op een bos vol bomen . Het maakt de natuurlijke inrichting helemaal af. En het groen en blauw op de foto geven de ruimte toch nog een frisse look. De warme verlichting rondom het plafond maakt de badkamer helemaal af. 

 

3. Een stoere kinderkamer

 

 

In kinderkamers zien we vaak creatieve inrichtingen. Deze kinderkamer is compleet in jungle-stijl. Vet stoer! Door een kunststof boomstam te combineren met een goed geplaatst fotoplafond lijkt het net alsof je middenin de jungle slaapt. Het laat maar zien hoe creatief je kunt zijn met fotoplafonds. Niets is te gek.

 

4. Fotoplafonds in een zakelijke ruimte

 

 

Wie zegt dat je alleen thuis creatief kunt zijn met je inrichting? Ook in een zakelijke ruimte kan een fotoplafond een originele toevoeging zijn. In deze schoonheidssalon is er bijvoorbeeld een mooie paarse bloem boven de cliëntstoel gehangen. Dankzij het gebruik van kleur leeft de hele ruimte direct op. Hiermee creëer je een bijzondere en mooie werkplek. 

 

5. Fotoplafonds in unieke vormen

 

 

Spanplafonds zijn uitermate geschikt om foto’s op te drukken. Dat brengt wat handige voordelen met zich mee. Bijvoorbeeld dat je je fotoplafonds in unieke vormen kan laten maken. Kijk bijvoorbeeld naar dit trappenhuis, waar het ronde spanplafond de absolute blikvanger is. Of je nu rond, driehoekig, of een totaal andere vorm in gedachten hebt: met een spanplafond kun je jouw creativiteit pas écht de vrije loop laten gaan.

 

6. Eindeloos combineren

 

 

Maar spanplafonds bieden nog meer mogelijkheden. Kijk maar naar de foto hierboven. In het midden is een fotoplafond geplaatst. Maar daaromheen zijn spanplafond-panelen in verschillende (hoogglans) kleuren geplaatst. En het licht? Dat kan overal geplaatst worden. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je met jouw creativiteit prachtige plafonds kunt maken. 

 

De creatieve mogelijkheden van een spanplafond

Het is ondertussen wel duidelijk: voor een creatieve inrichting is een spanplafond perfect. Of je nu een fotoplafond wilt plaatsen, unieke kleuren op je plafond wilt, of een bijzonder lichtplan in gedachten hebt. Met een spanplafond kan je alle kanten. 

Een spanplafond wordt namelijk altijd op maat gemaakt. Zo’n plafond past dus altijd perfect in jouw ruimte. En hij kan volledig volgens  jouw creatieve en praktische wensen worden geproduceerd. Dat betekent dus ongelooflijk veel creatieve mogelijkheden.

 

Fotoplafonds bestellen bij Plameco 

Wil jij je inrichting een creatieve en persoonlijke touch geven? Dan is een fotoplafond dus perfect voor jou. Wil je ultieme creatieve vrijheid? Dan kun je niet om een spanplafond heen. De spanplafonds van Plameco worden altijd op maat gemaakt. Bovendien zijn onze plafonds onderhoudsvriendelijk en kunnen ze al binnen één dag worden geplaatst.

Benieuwd wat de mogelijkheden van een fotoplafond in jouw huis zijn? Kijk dan eens op onze website, of maak een afspraak voor online of telefonisch advies. Je kunt ook langskomen in een van onze showrooms. Dan laten we je wat fotoplafonds in het echt zien. 

Spanplafonds

Ontdek alle mogelijkheden van Plameco spanplafonds voor jouw huis. Het juiste plafond voor elke kamer en elke stijl. Functioneel, veelzijdig en blijvend mooi.

Lees meer

Verlichting

Kies de juiste verlichting passend bij jouw interieur. Overdag helder en ’s avonds ontspannen en sfeervol. Het perfecte licht voor jouw perfecte huis.

Lees meer

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor helder geluid, goede gesprekken en betere concentratie. Hoe bereik je dit? Met geluidsabsorberend materiaal van Plameco.

Lees meer