Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Voorwaarden winactie

Door deel te nemen aan de winactie van PLAMECO Systems BV (Van Voordenpark 20, 5301 KP Zaltbommel, Nederland), gaat de deelnemer akkoord met de volgende voorwaarden.

1. Wat kun je winnen?

Door deel te nemen aan onze winactie maak je kans op een van de drie kleine paasverrassingen. De prijs kan niet worden uitbetaald of worden ingewisseld voor geld.

2. Hoe kun je winnen?

De eerste drie personen met het juiste antwoord onder onze post van 21.03.2021 op Facebook of Instagram zullen winnen.

3. Hoe lang duurt de winactie?

De winactie begint op 21.03.21 met de publicatie van de posts op Facebook en Instagram. De winactie eindigt op 24.03.21 om 23.59 uur. De winnaars worden op 25.03.21 bekendgemaakt.

4. Wie mogen deelnemen?

Deelname aan de winactie is gratis en toegestaan voor iedere natuurlijke persoon die in Nederland en België woonachtig is en de leeftijd van 16 jaar of ouder heeft bereikt. Deelname via valse Facebook- of Instagram-accounts (nepaccounts) is niet toegestaan.

5. Wie zijn uitgesloten van deelname?

Werknemers van PLAMECO zijn van deelname uitgesloten. Door mee te doen, gaan deelnemers ermee akkoord dat hun naam op Facebook en/of Instagram kan worden gepubliceerd in het geval dat ze winnen. Deelname is alleen mogelijk binnen de in punt 3 genoemde periode. Je kunt Plameco niet rechtelijk aansprakelijk stellen.

6. Hoe worden de winnaars bepaald?

De winnaars worden gekozen op basis van de volgorde en de juistheid van de antwoorden. De eerste drie reacties met het juiste antwoord winnen de prijs.

7. Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

De winnaars worden door ons op de hoogte gebracht via Facebook of Instagram.

8. Hoe ontvang ik mijn prijs?

Na het bekendmaken van de uitslag, wordt de prijswinnaars verzocht om hun contactgegevens (naam, adres in Nederland/België) naar PLAMECO te sturen via een privébericht op Facebook of Instagram. Deze gegevens zijn nodig om de prijs te kunnen versturen of te overhandigen. De winnaars zijn zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte contactgegevens. De contactgegevens worden alleen gebruikt voor de winactie en niet voor andere doeleinden.

9. Wat gebeurt er als ik geen contact opneem nadat ik van mijn gewonnen prijs op de hoogte ben gesteld?

Indien de winnaar niet binnen 72 uur contact opneemt met PLAMECO, vervalt de prijs zonder vergoeding. Hetzelfde geldt in het geval dat een winnaar onjuiste contactgegevens aan PLAMECO verstrekt en het daardoor niet mogelijk is om de prijs te verzenden of te overhandigen.

10. Annuleringsclausule

PLAMECO heeft het recht om de wedstrijd op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgave van redenen te annuleren of te beëindigen. PLAMECO zal echter alleen van deze mogelijkheid gebruik maken indien om technische redenen (bv. virussen in het computersysteem, manipulatie of fouten in de hardware en/of software) of om juridische redenen een goede uitvoering van de wedstrijd niet kan worden gegarandeerd.

11. Afstandsverklaring

Deze winactie is op geen enkele manier verbonden aan, gesponsord, onderschreven of georganiseerd door Facebook of Instagram. Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over de wedstrijd dienen niet aan Facebook of Instagram te worden gericht, maar rechtstreeks aan PLAMECO via facebook@plameco.com.

12. Privacybeleid

Door deel te nemen aan de winactie stemmen de deelnemers er uitdrukkelijk mee in dat PLAMECO de benodigde gegevens opslaat en gebruikt voor de duur van de wedstrijd en met het oog op de verwerking van de wedstrijd. In het kader van dit vergelijkend onderzoek waarborgt PLAMECO de hoogst mogelijke normen inzake gegevensbescherming en houdt zij zich aan alle wettelijke voorschriften inzake persoonsgegevens. Persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven of verkocht aan derden, tenzij dit noodzakelijk is om de prijzen naar de winnaars te sturen.

13. Overige

Contante uitbetaling van de prijs is niet mogelijk. Winnende vorderingen kunnen niet worden overgedragen of afgestaan aan andere personen. Rechtsmiddelen zijn uitgesloten.
Indien afzonderlijke bepalingen van de deelnemingsvoorwaarden ongeldig zijn of indien er een lacune is, doet dit geen afbreuk aan de geldigheid van de overige bepalingen. Een passende verordening, die het meest overeenstemt met het doel van de ondoeltreffende verordening, komt daarvoor in de plaats. PLAMECO behoudt zich het recht voor om de deelnemingsvoorwaarden op elk moment te wijzigen.

Ook interessant:

Inspiratie: ervaar alle mogelijkheden met een Plameco plafond

Inspireer mij

Verlaagd plafond: creëer gemakkelijk sfeer in hoge ruimtes

Meer weten

Akoestiek: haal de galm in de ruimte weg met een akoestisch plafond

Meer weten

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure