Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Aflevering 1: Mooier wonen met een Plameco spanplafond

In de Mooier woonmagazine videoserie reist Esmay door Nederland om de verschillende opties van Plameco plafonds te ontdekken. Bij elke aflevering hoort een blog met extra informatie en verdieping. In deze blog duiken we dieper in aflevering 1: spanplafonds.  

 

 

Spanplafonds van Plameco

Een spanplafond wordt in een ruimte gespannen. Door de hoogwaardige kunststof waar onze spanplafonds van gemaakt worden behouden ze altijd hun originele vorm. Die kunststof is gemakkelijk schoon te maken. Bovendienis het materiaal van hoge kwaliteit , is het anti-statisch, en is het vocht- en schimmelwerend. 

 

Door deze unieke eigenschappen is een spanplafond een goede vervanging voor je oude, misschien wel beschadigde, plafond. Je kan een spanplafond zelfs als een verlaagd plafond voor je oude plafond spannen. Maar ook in een nieuwbouwwoning misstaat een spanplafond niet. 

 

Onze specialisten kunnen zo’n plafond vaak in één dag plaatsen. Je hebt dus geen last van hak- en breekwerk en je zit niet in de rommel. Zo kan jij morgen al mooier wonen.

 

Veel opties 

Een spanplafond kan op veel manieren afgewerkt worden. Zo zijn er verschillende sierlijsten en kleuren om uit te kiezen. Je kan zelfs eigen foto op een spanplafond laten afdrukken. Dat is pas uniek!

 

 

Ook op het gebied van verlichting is er heel veel mogelijk. In een spanplafond kunnen lichtpunten en aansluitingen namelijk vrij geplaatst worden. Heb jij het liefste onopvallende spotjes in je plafond? Of kies jij juist voor een grote, opvallende blikvanger als lamp? Of ga je toch voor moderne ledstrips? De mogelijkheden voor de kleur, soort en plaatsing van plafondverlichting zijn eindeloos. 

 

Op maat gemaakt

Een spanplafond wordt altijd op maat gemaakt. Daardoor kunnen ze zelfs in ruimtes met bijzondere vormen gespannen worden. Of je nu een schuin plafond, unieke rondingen of scherpe hoeken in een kamer hebt: het maakt niet uit. Onze plafonds hoeven zeker niet altijd rechttoe-rechtaan te zijn. Dat zie je ook in de eerst aflevering van Mooier woonmagazine. 

 


 

Geschikt voor elke ruimte

Een Plameco spanplafond biedt dus ongelooflijk veel opties op het gebied van afwerking, kleur, verlichting en maatvoering. Dat maakt onze plafonds geschikt voor elke ruimte. Upgrade je slaapkamer met een rustgevend plafond en sfeervolle dimlichten. Of geef je woonkamer een facelift met een nieuw spanplafond.

 

Je kan van je kantoor een betere werkplek maken. Zelfs je zomerhuis kan worden opgeleukt met een nieuw plafond. En door het vochtbestendige en alg-, bacterie- en schimmelwerende materiaal zijn onze spanplafonds ook nog eens geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en de keuken

 

Je kan dus in elke ruimte genieten van de vele voordelen en opties die een Plameco spanplafond te bieden heeft. In de komende afleveringen van Mooier woonmagazine ga je daar nog veel meer van zien. 

 

 

Meer Mooier woonmagazine

In de Mooier woonmagazine videoserie komen nog meer interessante onderwerpen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan de opties voor verlichting, kleur en akoestiek van een Plameco plafond. Benieuwd naar de andere afleveringen? Bekijk dan de Mooier woonmagazine-pagina op onze website 

 

En wil jij ook mooier wonen? Vraag dan de gratis brochure aan. Of maak een afspraak voor online of telefonisch advies met een Plameco-expert. 

Spanplafonds

Ontdek alle mogelijkheden van Plameco spanplafonds voor jouw huis. Het juiste plafond voor elke kamer en elke stijl. Functioneel, veelzijdig en blijvend mooi.

Lees meer

Verlichting

Kies de juiste verlichting passend bij jouw interieur. Overdag helder en ’s avonds ontspannen en sfeervol. Het perfecte licht voor jouw perfecte huis.

Lees meer

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor helder geluid, goede gesprekken en betere concentratie. Hoe bereik je dit? Met geluidsabsorberend materiaal van Plameco.

Lees meer